Upoznajte njegov dom, Damir Kedžo poziva vas u svoj ‘glazbeni’ dnevni boravak!

FOTO: Franjo Matković

Svestranost, izniman vokal, simpatičnost i jednostavnost, tek su neke od riječi kojima možemo opisati Damira Kedžu.

Status iznimnog mladog glazbenika već je potvrdio, a sada kreće u nove radne pobjede. Pred Damirom i njegovim pratećim bendom je mini koncertna turneja, koju su brojni obožavatelji jedva dočekali.

Poznato je kako mjesta u kojima nastupa pretvara u svoj dom na jednu večer, koji svojim odličnim nastupom, vokalom, plesom, ali i duhovitošću, oboja predivnim emotivnim tonovima, u kojima publika jednostavno uživa.

Za svoje nastupe Damir u šali voli reći, kako neće biti klasični koncert, već pravi party u njegovom dnevnom boravku. Upravo to očekuje vas sutra u Lokvama na tradicionalnoj 41. Žabarskoj noći, te 06.05. u Crikvenici. Ovome dodajmo kako u nastupu Damira Kedže možete uživati i u Rijeci, gdje će pjevati na humanitarnom koncertu ‘Sve za našu djecu’, a prihod je namijenjen uređenju čekaonice i igraonice za male pacijente i njihove roditelje na Odjelu hematologije i onkologije bolnice na Kantridi.

  • 29.04. Lokve, 41. Žabarska Noć, Dom Kulture Lokve
  • 04.05. Rijeka, Humanitarni koncert ‘Sve za našu djecu’, Trg riječke rezolucije
  • 06.05. Crikvenica, Preradovićeva ulica

Podsjetimo kako je proteklo vrijeme za Damira Kedžu bilo iznimno uspješno. 2017. godinu započeo je pobjedom na Zagrebačkom festivalom, i prvim velikim samostalnim zagrebačkim koncertom u ispunjenoj Tvornici kulture. Status iznimnog mladog glazbenika potvrdio je nominacijom za Porin u katogoriji najbolje muške vokalne izvedbe s pjesmom ‘Ronim na dah’, te nominacijom za najbolju vokalnu suradnju za pjesmu ‘Sve u meni se budi sa Zsa Zsom, koja tjednima ne silazi sa vrhova radijskih top ljestvica.


Komentari