Umorna majka se požalila na muža koji traži svakodnevni seks! Pogledajte što su joj savjetovale druge žene

Foto: Pexels/ Ilustracija

Odgajanje djeteta velik je izazov, ali i blagoslov. No, ponekad se jedna strana osjeća zapostavljeno zbog čega dolazi do rasprave između parova. Toga je svjesna i jedna žena koja se u Facebook grupi “Mamine tajne anonimne i javne“, požalila kako je seks, odnosno nedostatak nježnosti, postao problem njezinom mužu,.

“Drage žene, iskreno, sramota me se povjerit se prijateljici, tražiti savjet ili riječ utjehe.

Suprug i ja smo zajedno sedam godina i imamo jedno malo dijete. Seks nam nije svakodnevan i njemu to predstavlja problem. Dogodi se da se danima ne ‘pomazimo’, dijete bolesno, umor pa zaspim kod uspavljivanja. Jednostavno se zareda nekoliko dana. On je mene pitao bi li se ja ljutila da on plati seks. Slomila sam se. Toliko se trudim oko tog čovjeka, dijete imamo.

Prati me osjećaj da je pitanje dana kad ću saznati da me vara. Prije naše veze je volio jako puno šarati i meni se čini da njemu to fali.

Uporno mi predbacuje da ja nemam volje, da svi imaju bolji seksualni život od nas. Stalno traži krivca u meni, ali jednostavno nisam svaki dan raspoložena za to. Da napomenem, ne sjeti se uputiti mi jednu lijepu riječ, gestu, bilo što. I napomenula sam mu da mi to smeta i da me to odbija od njega jer se osjećam kao njegova potrošna roba, a tu me on još više napada.

Neću odmah mahati s papirima za rastavu, ali isto tako ne želim da on bude nesretan, a i da ja patim zbog svega toga.

Je li netko bio u takvoj situaciji?”, otvorila je dušu gospođa, a ispod njezine objave dobila je veliku podršku od žena.

“Složite mu cjenik -pranje robe toliko, peglanje toliko, spremanje kuće toliko, čuvanje djece 24 sata na dan toliko, kuhanje dnevnih obroka toliko, noćni rad uvećan za 50% toliko, pa kad sve namiri, ako mu ostane za noćne dame, slobodno bez problema neka ide”, jedan je od prijedloga.

“As ti gospe, jadan ne bio .Da ne bi još da mu noge namačeš u lavoru? Neka se uključi u brigu i odgoj djeteta, neka se malo potrudi oko vas a ne samo oko sebe ,pa ćeš mu onda moći pomoći da mu nije teško, srculence malo”, “Nek se primi posla oko djeteta i u kući umjesto vas pa bude i on umoran i neće mu ići gluposti po glavi”, još su neki od komentara.


Komentari