UMISLIO DA SU U VEZI! Renatu Sopek opsjedao posesivni obožavatelj, dolazio joj na kućna vrata

Foto: Instagram

“Moj posao je prekrasan, otvara brojne mogućnosti i približava me ljudima. Većina sjajno reagira, totalno prijateljski, ali ima i onih koji u nekom trenutku mogu izgubiti kontakt sa stvarnošću, postati devijantni i prijeći granicu. Izloženost javnosti tada pokazuje svoju negativnu stranu”, započela je svoju ispovijest za Gloriju fitness trenerica Renata Sopek (41).

Godinama je bila na meti opsesivnog obožavatelja koji joj je slao uznemirujuće e-mailove.

Foto: Instagram

No to nije bilo sve. Umislio je da su u vezi te joj dolazio na kućna vrata, a odahnula je tek kada su ga uhitili naposljetku poslali na psihijatrijsko liječenje. Govorio joj tada kako će doći po nju.

“Prije nekoliko godina jedan mi je muškarac na mojoj Facebook stranici počeo javno iskazivati ljubav, osjećaje i privrženost”, rekla je Renata.

Priznala je ako se u početku nećkala hoće li izaći s tom pričom u medije, ali smatra kako kao poznata osoba na taj način može upozoriti na opasne pojave u društvu.

Foto: Instagram

Inače, Renata se prošlog listopda pohvalila novim radnim mjestom. Nakon što je diplomirala komunikacijski menadžment ranije prošle godine, otisnula se u agencijske vode.

“Nakon dvadeset godina prisutnosti u medijskom prostoru, rada na televiziji, tisuća voditeljskih gaža, intervjua i snimanja, okrećem novu stranicu u profesionalnoj sferi (što ne znači da me i dalje nećete viđati gdje ste navikli) i s osobitim zadovoljstvom pišem ovaj post. Već sam se udomaćila, zahvaljujući odličnom timu i mogu samo reći da se jako veselim novim poslovnim izazovima”, napisala je Sopek nedavno na društvenim mrežama.


Komentari