UGOVOR JE RASKINUT! Nakon šuškanja o otkazu oglasila se Ivana Paradžiković i konačno otkrila što se događa

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

“Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, poručila je u srijedu voditeljica i urednica emisije Provjereno Ivana Paradžiković, prenosi Dnevnik.

Naime, javnost je dan ranije ostala šokirana šuškanjima da njihove omiljene voditeljice neće biti na malim ekranima, a emisiju “Provjereno” već tri tjedna vodi reporterka Ema Branica, a urednik je postao Mato Barišić.

“Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje. Provjereno kao jedan od najjačih aduta Nove TV nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi”, izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Odvjetnik Saša Pavličić Bekić, koji zastupa novinarku, potvrdio je kako je ugovor s Novom TV raskinut, prenosi Večernji.

Inače, Paradžiković od samih je početaka dio tima emisije Provjereno. Prvo kao novinarka, potom kao voditeljica od 2009. godine, a godinu dana kasnije i kao urednica. Emisija je za to vrijeme dobila brojne nagrade i priznanja te doprinijela boljitku društva. Istraživačka emisija Provjereno bavi se svim važnim problemima društvene i političke svakodnevice.

 


Komentari