‘Ubit ćeš si dijete… Smanji doživljaje’ Maja Šuput se našla na meti kritika zbog ovoga!

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput Tatarinov, zajedno s mužem Nenadom i sinčićem Bloomom sunčane dane iskoristila je za boravak u Dubrovniku. Maja je objavila niz obiteljskih fotografija i naišla na oduševljenje brojnih obožavatelja.

Ipak, odmoru je došao kraj pa se pjevačica javila iz zračne luke. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira odjevena u rozi sako i kratke hlačice s vrtoglavom potpeticom na nogama. Naravno, u naručju drži malenog Blooma. Brojne je raznježila i ugodno iznenadila izgledom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

“Kako Vas je lijepo za vidjeti, jako ste se lijepo snašli ulozi majke. Sretno i dalje”, “Prekrasna”, “Medeni ste”, “Slatki Bloom, a i mama”, “Majo, ti si zakon”, “Oduvijek zračiš posebnom energijom, ali od kad si postala mama, prava si aura za svačije oči. Bloom je divna bebica”, samo su neki od komplimenata, a oglasila se i Majina kolegica Nina Badrić.

“Bloom je zakon”, napisala je Nina.

No, bilo je i kritičara koji su Maji zamjerili visoke potpetice.

“Prezgodna, ali nemoj bebu i štikle. Ubit ćeš si dijete. Malo previsoka peta. Smanji doživljaje”, komentar je ispod Majine objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačica je inače poznata po tome da apsolutno vlada scenom u visokim štiklama, a ne sumnjamo da su joj i pete na fotografiji sasvim udobne. Maja je prije nekoliko tjedana za Story otkrila da je oduševljena majčinstvom i da su se Nenad i ona snašli odlično u ulozi roditelja.

“Snašli smo se odlično. Mislim da to ima veze s tim što smo oboje u zrelim godinama. Otkako smo beba i ja ušle u stan, atmosfera je idilična. Muž nas je dočekao u blistavom domu punom cvijeća, darova i upaljenih svijeća radi romantičnog ugođaja”, kazala je.


Komentari