‘UBACILA SAM U NIŽU BRZINU’ Marijana Batinić otvorila dušu: ‘Što sam starija, to me više plaši prolaznost vremena’

Marijana Batinić (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Voditeljica Marijana Batinić (41) je u velikom intervjuu za tportal otkrila u kojim kućanskim poslovima uživa, a koje bi voljela ‘preskočiti’.

“Uživam u brisanju prašine, nalazim u tome neki red koji mi pomaže presložiti stvari u glavi. Kad su kućanski poslovi u pitanju, najmanje volim sve vezano za odjeću – ne volim peglati jer nemam baš vremena, a peglanje predugo traje, ne volim se općenito baviti slaganjem odjeće. Ormari su mi vječito krcati i teško mi se riješiti odjeće jer mi je posao takav da zahtijeva veću količinu, a ista ta količina me umara. Moja dobra vila (mlađa sestra) povremeno me spasi pa mi oslobodi vješalice”, kazala je Marijana.

Poručuje da joj nije jednostavno uskladiti roditeljstvo i posao, a otkrila je i što je ispuni pozitivom.

“Kad pomislim da sam iscrpljena i potrošena od žongliranja između posla i obaveza, dogode se osmijeh, pogled, lijepa riječ ili gesta i ispune me pozitivom. A sretnom me u ovim godinama sve više čine male stvari”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

“Ubacila u nižu brzinu”

Priznala je da ne juri više kao nekad.

“Ne jurim kao nekad, nisam toliko ni ambiciozna, možda baš zato što živim onakav život kakav sam priželjkivala. Što sam starija, to me više plaši ta prolaznost vremena, pa sam ubacila u nižu brzinu. Najvažnije mi je da smo svi zdravi i da što više stvaramo uspomene”, zaključila je popularna voditeljica.


Komentari