‘U STRAHOVITOJ SAM KRIZI!’ Zdravko Škender upao u financijske poteškoće: ‘Tijekom karijere nisam stekao neka velika bogatstva’

Zdravko Skender (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Popularni pjevač Zdravko Škender otkrio je u razgovoru u RTL da je upao u financijske poteškoće.

“Pjevam kada me netko pozove, previše nastupa nemam, volio bih ih imati s obzirom na hitove. Trebao bih raditi svaki dan, pogotovo u Dalmaciji, a trenutačno imam u selu ili manjem gradu feštu tijekom ljeta. Imam nastupa, ali ne onoliko koliko si priželjkujem i koliko sam zaslužio”, kazao je Škender, koji ljeto provodi u okolici Zadra.

“Još uvijek pjevam iz ljubavi, ne zbog novca. Pjevam zaista iz srca. Iako, ne mogu reći, novac je svakome potreban. U strahovitoj sam krizi. Nemam velika primanja, imam mirovinu, ali to je toliko smiješno da jedva od toga živim dok platim režije i hranu. Što se tiče nastupa, problem je hiperprodukcija, puno je glazbenika, danas se ne gleda više kvaliteta. Ne gleda se kako tko pjeva, nego se gaže dobivaju po tome tko negdje ima vezu. Trenutačno mi nitko ne pomaže, ne znam kako ću izaći iz financijske krize. Tijekom karijere nisam stekao neka velika bogatstva, nažalost, jer sam sve uložio u obitelj, njihovo odrastanje”, dodao je.

Komentari