U SJAJNOM DRUŠTVU, SJAJNO RASPOLOŽENA! Severina podijelila niz fotografija sa sinom, opet je doskočila zabrani objavljivanja

Foto: Instagram

Da uživa u prirodnim ljepotama Hrvatske, Severina je otkrila na svom Instagram profilu. Tamo se pohvalila i odvažnim iskorakom kada se upustila u vožnju ziplineom. Sve to, govori, na nagovor sina.

Nakon toga, majka i 9-godišnji Aleksandar posjetili su NP Plitvička jezera, a nakon dugo vremena i zbog činjenice da ne smije objavljivati fotografije dječaka, Severina je objavila nekoliko fotografija sa zajedničkog druženja. Aleksandrovo lice s druge strane na svim je fotografijama zaštićeno jer dječak gleda u pod ili rukama prekriva lice.

Podsjetimo, pjevačici je zabranjeno u javnost iznositi fotografije sina kojeg ima sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Ipak, Severina je u nekoliko navrata uspjela doskočiti toj zabrani pa je tako recimo za Novu godinu podijelila fotografiju na kojoj pozira sa sinom koji je obučen u Spiderman odijelo pa mu se pritom ne vidi lice.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Komentari