U samo dva sata prikupila više od 20 tisuća lajkova! Ovom je objavom Šuput užarila Instagram

Foto: Maja Šuput Instagram

Maja Šuput do dolaska prvorođenca odbrojava sitno, a nedavno je fanovima otkrila da radi na uređivanju sobe za bebu. Termin joj je u polovini ožujka, a da je pjevačica spremna i za iznenađenja, dokazala je objavom da na kojoj se nalazi spakirana torba za rodilište. Krevetić za bebu je sastavljao njezin muž Nenad Tatarinov, a ako je suditi prema novoj objavi na Instagramu, poduzetnik je obavio vrhunski posao.

Pjevačica se pohvalila da je konačno sredila dječju sobu, te poziravši ogrnuta vestom i u čarapama, kratko napisala: “Spremni za tebe ljubavi“. Oko nje se nalazi i nekoliko plišanih medvjedića koji su namijenjeni za bebu. Par je sobu ukrasio u sivim tonovima sa dječjim crtežima na zidovima.

Šuput je oduševila pratitelje izgledom sobe, a javila joj se i Jelena Rozga koja je ostavila emotikon srca i poljupca. U samo dva sata, Maja je skupila više od 20 tisuća lajkova.

“Ajme divno”, “Prelijepo”, “Preslatko”, “Divna si trudnica”, komentirali su joj pratitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Inače, Maja Šuput sa svojim fanovima po pitanju trudnoće rado dijeli apsolutno sve. Od trudničkih vježbi do 4D snimke djeteta s ultrazvuka, a pripremila je i mali spektakl kada je otvaranjem kutije s balonima otkrila spol djeteta.

Blagdane je provela u toplijim krajevima, te je zajedno sa svojim mužem Nenadom Tatarinovom otputovala u Dubai. Pratitelje je oduševila serijom fotografija, a komplimenata na račun buduće majke nije nedostajalo. Šuput je otkrila i kako će djetetu dati strano ima jer ju domaća imena ne zanimaju. Za nešto manje od mjesec dana u kuću Tatarinov-Šuput stiže dječak.

 


Komentari