U napetoj borbi za polufinale showa ‘Ples sa zvijezdama’ ispali Domenica i Alan, evo koji plesni parovi nastavljaju natjecanje

Domenica Žuvela i Alan Walme (Foto: Nova TV)

Završila je deseta emisija zabavnog showa ‘Ples sa zvijezdama’ u kojoj se šest parova natjecalo za prolazak u polufinale. Ove nedjelje plesnim parovima pridružili su se posebni gosti naših zvijezda koji su nekoliko dana intenzivno uvježbavali koreografije za ovu nedjelju. U emisiji su nastupili glumac Slavko Sobin, inspirativna sportašica Maja Drobnjaković, Sandijeva braća Ismael i Jasmin Hadžić, glumac Mislav Čavajda, Pedrova kći Lara Soltz i Domenicin prijatelj, nogometaš Vilibald Vuco. U drugom dijelu nastupa plesni parovi zaplesali su sa svojim gostima.

Kao i uvijek, četveročlani žiri činili su Igor Barberić, Franka Batelić, Marko Ciboci i Larisa Lipovac Navojec, a voditelji su bili Igor Mešin i Maja Šuput.

Pedro i Valentina slowfoxom otvorili spektakularnu večer 

“Lijep slowfox, kao i uvijek vi ste klizili, bilo je jako usklađeno i sinkronizirano. Mislim da nam treba malo ljubavi u ovom otuđenom svijetu, a vi ste nam je donijeli”, istaknula je Larisa Lipovac Navojec

Franka je dodala: “Ti si s lakoćom otplesao ovaj slowfox koji slovi za jednog od najtežih. Ja te vidim u finalu.”

Osvojili su 37 bodova žirija.

Filip i Paula otplesali quickstep i ostavili bez teksta 

“Malo me strah bilo što reći sada nakon ovoga. Bilo je malo nespretnosti, ali prošli put sam rekla da je nedostajalo energije, a večeras je bilo i previše kako i treba”, istaknula je Franka.

“Karakterizacija samog quickstepa je bila odlična. Ono što bi samo trebao nadograditi za top ocjenu je da budeš lakši na cipelama i malo na sinkronizaciji. Ovo sve ostalo je super”, pohvalio ih je Marko Ciboci.

Osvojili su 35 bodova žirija.

Jelena i Marko otplesali strastveni tango

“Danas mi je malo mrvicu falilo safta moram priznati. Krvi ima, ali nekako mi nedostaje onaj završni touch. Ti si pokazala da si svestrana, ali čini mi se da ti jive bolje leži od ovog plesnog stigla. Budući da uvijek od tebe tražimo maksimum dodaj još malo tog toucha”, komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

“Slažem se u jednom dijelu s Larisom, nedostajalo mi je malo povezanosti među vama”, kratka je bila Franka.

Osvojili su 33 boda žirija.

Sandi i Helena oduševili tangom

“Ja sam toliko bio sretan kad sam čuo pjesmu jer se ja uz nju svako jutro tuširam. A ono s čim nisam bio sretan je što tango nije bio miran kao što treba biti, nego nekako istrzan”, rekao je Marko Ciboci.

“Ja za razliku od Marka ne slušam ovu pjesmu svaki dan, ali bih da mi vi plešete svaki dan”, dodao je Igor Barberić.

Osvojili su 36 bodova žirija.

Marko i Gabriela očarali romantičnim slowfoxom

“Toliko si obasjao cijeli studio, baš je bilo sunčano i lijepo. Vi ste meni pelin i med. Ples mora imati i gorčinu i slatkoću, a vi ste sve to imali. Meni je ovo jedan od ljepših plesova ove sezone”, oduševljena je bila Larisa Lipovac Navojec.

“Znaš da je bilo dobro kad Ciboci kaže da je bilo jako dobro. Ova pjesma je čarolija, a vi ste bili točno to”, kratka je bila Franka.

Osvojili su 38 bodova žirija.

Domenica i Alan otplesali ludi cha cha cha

“Meni je jako lijepo vidjeti ono što smo pričali na početku – ti kompletno vladaš u nastupu. Imaš jako dobru predispoziciju za ples – duge noge, duge ruke, ali kad ih ne ispružiš dovoljno to se vidi i šteta je. Sad je vrijeme za stisnuti”, poticajan je bio Igor Barberić.

“Ja ti cijelo vrijeme pričam janje moje malo, ali ja ću ti večeras biti vuk. Večeras sam očekivao puno više, nekako si se uplašila. Ovo što je Igor rekao sve stoji, nedostajao je tonus i bila si malo skvrčena. Imaš odličnog mentora i sad treba samo još malo stisnuti”, slikovit je bio Marko Ciboci.

Osvojili su 31 bod žirija.

Drugi krug natjecanja otvorili su Valentina, Pedro i njegova kći Lara, a plesali su jive

“Lara bila si super! Stvarno će vam ostati uspomena za čitav život. Ti si pazio na Laru puno više nego na korake i to svaki roditelj zna”, istaknula je Franka.

“Vrlo lijepa koreografija simpatično familijarna atmosfera. Za Laru 10+, a za tebe ono što su rekle djevojke je zapravo istina. Koncentrirao si se previše na kćer i malo si izgubio sebe”, komentirao je Marko Ciboci.

Osvojili su 33 boda žirija za drugi ples večeri.

Filip, Paula i Mislav Čavajda plesali su paso doble 

“Za mene osobno ovo je najljepša koreografija u Plesu sa zvijezdama. Sve u svemu svaka čast”, kratko i pohvalno rekao je Marko Ciboci.”

“Ti si pozvao Mislava u nastup koji je odličan, ali nisi uopće imao problema s tim dapače. Ovo je bilo odvažno, snažno, bravo”, komentirao je Igor Barberić.

Osvojili su 40 bodova žirija za drugi ples, a pala je i prva desetka Marka Cibocija.

Jelena, Marko i inspirativna sportašica Maja Drobnjaković plesali su jive

Maja je zbog zloćudne bolesti 2017. ostala bez potkoljenice, no i dalje se bavi sportom i pleše. Ovim plesom željeli su osvijestiti osobe s invaliditetom, ali i osobe koje nemaju invaliditet da postanu svjesne što sve osobe s invaliditetom mogu učiniti ako žele.

“Razigrano, lepršavo, poletno, osnova je bila puno bolja nego tvoj prvi jive koji si plesala što znači da su puno napredovala. Moje iskreno divljenje za Maju i ovo što smo večeras vidjeli i jedna jedinstvena ocjena za nju – 100”, pokazao je Marko Ciboci.

“Ja sam apsolutno pod dojmom ovog nastupa. Za tebe se Jelena nekako već zna ti kad plešeš jive to je kao idem ja lagano rasturiti. Ti Maja jednostavno moraš doći iduću sezonu plesati jer ubijaš”, komentirala je Franka.

Osvojili su 38 bodova žirija za drugi ples.

Sandi, Helena, Sandijeva braća Ismael i Jasmin Hadžić plesali su hip hop

“Dolazilo mi je da vičem svo vrijeme koliko je ovo dobro bilo. Prvo što ste vi jeli dok ste bili mali. Očito je da je ovaj talent za ples u krvi tvoje familije. Prerano mi je sve završilo”, istaknula je Franka.

“Ja sam gledala mamu krajičkom oka i može biti ponosna jer ste stvarno brutalni. Postavljaš standarde, glavni si tiktoker, imaš sedam tvrtki, sad imaš i plesnu trupu gdje ti je kraj?”, zapitala se Larisa Lipovac Navojec.

Osvojili su 39 bodova žirija za drugi ples.

Marko, Gabriela i njen plesni partner iz prve sezone Slavko Sobin plesali su tango

“Meni je ovo stvarno bilo jako, jako dobro. Svidjela mi se ta dinamika i cijela priča, dramaturgija. Bio si bolji od Slavka i možda te ove godine Marko vidimo kao njegovog nasljednika”, poticajna je bila Larisa Lipovac Navojec.

“Meni je iskreno jako dobro i bilo je ovdje puno plesne matematike, a to može zeznuti mozak pa onda i korak. Ali vi to niste zeznuli”, istaknuo je Igor Barberić.

Osvojili su 39 bodova žirija za drugi ples.

Domenica, Alan i Vilibald Vuco plesali su jive

“Lijepo, zaigrano od početka pa do kraja. Koreografski mi se svidjelo, bilo je veselo kao što i treba biti. Tvoj skok na početku je bio odličan. Bilo je premalo jive akcije, ali karakterizacija jivea je bila odlična”, istaknuo je Marko Ciboci

Igor Barberić je dodao: “Ja bih se složio što on kaže, ali u isto vrijeme ovo je bila jako dobra točka. Imali ste dosta tih glumačkih pokreta i sve je bilo jasno tko kamo ide, jako čisto.”

Osvojili su 34 boda žirija za drugi ples.

Show su napustili Domenica i Alan

U eliminacijama su se našli Pedro i Valentina, Domenica i Alan, Marko i Gabriela, a žiri je spasio Pedra i Valentinu. Potom je ponovno otvoreno glasovanje pa je publika odredila da Domenica i Alan napuštaju natjecanje te time ne idu u polufinale.

Podsjećamo, u prošloj emisji show su napustili Bojana i Gordan.

 


Komentari