U KRATKOM ROKU DO MILIJUNA Doris Pinčić već prodala kuću koju je kupila s bivšim mužem! Poznato i koliko je zaradila

Foto: Instagram

U vrlo kratkom roku, televizijska voditeljica Doris Pinčić uspjela je prodati kuću u Velikom polju. Podsjetimo, nekoć zajednički dom Doris i Borisa Rogoznice, osvanuo je na Njuškalu prije nekoliko dana.

Riječ je o dvokatnici od 135 kvadrata i pet soba. Pored toga ima okućnicu 508 kvadrata i čak četiri parkirana mjesta. Kuća se prodavala potpuno namještana, a uz nju dolazi i poljoprivredno zemljište od 130 kvadrata.

“Moderna, niskoenergetska, novoizgrađena katnica s urednim dvorištem, vlastitim parkingom te odvojenim i ograđenim poljoprivrednim zemljištem od 130 m2 za vrt ili druge namjene. Dom za mladu obitelj i sve one koji vole život van ‘gradske vreve’, a opet automobilom na 20 min od glavnog kolodvora u Zagrebu. Kuća je izgrađena 2015. godine do razine visokog rou bau-a te je adaptirana i završena 2017. god. Spojena je na gradski vodovod, plin te kanalizaciju”. pisalo je na oglasu koji više nije aktivan.

Bivši supružnici kuću su kupili za 1,4 milijuna kuna i to bez kredita, a prodana je za veću cijenu, odnosno za 1,6 milijuna. Još uvijek nije poznato hoće li taj novac podijeliti s Borisom, piše Slobodna Dalmacija.

U nekoć zajednički dom, bivši par se uselio 2019. godine kada su govorili da su sretni jer više neće živjeti u stanu.

“Naše kućanstvo ima pet članova, uključujući psa kojeg svaki dan nekoliko puta vodim u šetnju oko zgrade. Već samo zbog toga bit će olakotno imati kuću s dvorištem, pogotovo zbog puno više prostora, dodatne sobe u kojoj mogu napraviti kućni studio i imati svoj kutak, kao i velike kuhinje u kojoj ćemo snimati Doris za potrebe njezinih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu”, poručio je tada Boris za Slobodnu Dalmaciju.

Samo godinu dana kasnije uslijedio je razvod, no Doris danas ponovno ljubi i u sretnoj je vezi s menadžerom Davorom Guberovićem.

Komentari