U koga ste bili zaljubljeni kao djeca? Donosimo najduhovitije odgovore!

www.pexels.com

Kroz život smo svi prolazili faze zaljubljivanja i maštanja o poznatim osobama, zato smo odlučili pitati sugrađane koja je bila njihova celebrity crush. U nastavku donosimo neke od najboljih odgovora!

“Televizija je bila crno-bijela, slike je čas bilo, čas nije. Ali moram priznati da su dečki trčali za Anom Sasso”, rekao je 54-godišnji Branko prisječajući se “starih” dana.

“Tamo negdje između 5 i 7 godina sam bio zaljubljen u Lolu iz crtića Riba ribi grize rep, a s 11 u Miu iz Need for Speeda. To je dječji mozak, ne sudi, što da kažem” kaže student Marin Franušić dodajući da je bio sigurno zaljubljen u sve lijepe gospodične na TV-u.

“Meni je bio Zayn Malik iz grupe One Direction, definitivno”, rekla je studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu, Barbara.

Niti nakon kraćeg razmišljanja Drago Baković nije se mogao odlučiti između dvije osobe. “Zac Efron i Rihanna. Ako nekom nije Zac napet, nek se ubije, a što se tiče Rihanne, Bože, neću ni spominjati koliko je ona prekrasna bila!”, kaže Drago.

“Meni je Dino Jelusić bio prenapet. To je bila ljubav na prvi pogled. I moram priznati da mi je Petar Pan isto bio česta maštarija. Čovjek leti, letjela bi i ja s njim. Bio je prekul”, kaže studentica Mateya.

Ivana Iljić otkriva da je njena velika ljubav bio Harry Styles iz One Directiona.
“Ali kad je završio s onom plavušom, prekinuli smo odmah. On je švaler samo takav, a ja imala 280 njegovih postera i davala pare na OK samo zbog njega”, priznaje Ivana.

Filip Ivanda, Karlo Kolarić i Stipe Šefčić su se jednoglasno složili oko vječne ikone Baywatcha, Pamele Anderson. Stipe nastavlja i kako je zacopan u Poison Iv

Juan Miguel velika je ljubav mnogih djevojaka, a jedne od njih su i Ana Štefinovec i Esmeralda Mijić, s tim da Ana otkriva da kada je Juan Miguel u pitanju radi se o nikad prežaljenoj ljubavi.
“Za njim sam i sad luda”, priznaje Ana.

“Kratko i jednostavno, u Leonarda Di Capria”, kazala je Ines.

Novinarka poznatog portala, Petra Vuka, kaže kako je kao mala za simpatiju imala Borisa Novkovića, autora mnogih bezvremenskih hitova, a u srce joj se ušuljao i Danijel Popović.

Studentica Ema Buljanović otkriva da je svojom slatkom facom i pjesmama njeno srce prvi ukrao Justin Bieber.

Robert Medvedec pao je na nekoliko poznatih osoba. Jedna od njih je Blake Lively aka Serena van Der Woodsen “jer je apsolutno predivna žena s najslađim osmjehom na svijetu”. Zatim Chace Crawford aka Nate Archibald (samo likovi iz Tračerice, očito).

“Mislim inače sam no homo, ali lik je stvarno prezgodan u seriji i sportaš i legenda općenito, ima taj neki stav koji zrači”.

Zadnja u nizu je Hayley Williams (pjevačica grupe Paramore).
“Užasno slatka, svira rock i ima brutalan glas, a s druge strane mirna i dobroćudna i širi pozitivu”, objašnjava Robert.

“Do 8 u Doris Dragović. Od 8-10 u Gabrielu Spanic. Od 11-16 u Angelinu Jolie. Od 17-23 u Jelenu Rozgu. Od 24 do 25 u jednu prijateljicu. Od 26 nadalje sam se konačno i bespovratno zaljubio u samoga sebe. I živio je sretno do kraja života…”, lijepo i detaljno je za Zagreb.info objasnio 27godišnji Marko Ugrčić.

Mi cure iz redakcije smo se kolektivno složile kako  smo bile zatreskane u Johna Stamosa, poznatog po ulozi Unclea Jesseja u Punoj kući.

 

Komentari