U Hrvatsku dolaze holivudske zvijezde – rasprodane karte za tri dana festivala ‘Secret project Pula Music Week’

Nakon što je jučer otvorena prodaja karata za ovoljetni Festival ‘Secret project Pula Music Week’, u prvih sat vremena rasprodan je cjelokupni kontingent karata za jednog od izvođača, dok su u sljedeća dva sata obožavatelji iz cijelog svijeta razgrabili preostale karte za tri dana festivala.

Južnoafrički super star, Black Coffee jedan je od izvođača ovogodišnjeg Festivala u Puli. Na sinoćnjoj dodjeli nagrada ‘Grammy’  osvojio je nagradu za najbolji album elektroničke plesne glazbe ‘Subconsciously’. Black Coffee u Areni u Puli nastupa zadnji dan festivala – 6. srpnja.

Izniman interes međunarodne publike natjerao je organizatore iz ALDA-E i Insomniaca da povećaju kapacitet te će biti dodane nove lokacije održavanja za vrijeme sedmodnevnog festivala u Puli i diljem Istre. Detaljne informacije o dodatnim lokacijama i događanjima biti će prezentirani javnosti u narednim tjednima.

Ovaj tjedan u Hrvatsku iz Amsterdama i Los Angelesa stiže management na sastanke sa direktorima zračnih luka Zagreb, Ljubljana i Pula zbog najavljenih slijetanja privatnih zrakoplova kojima se trebaju osloboditi dodatni prostori na pistama. Također će ovaj i naredni tjedan na lokacijama boraviti predstavnici iz Holivudske prijestolnice koji dolaze provjeriti stanje u istarskim hotelima i smještajnim kapacitetima visoke kategorije budući se očekuje dolazak nekih od holivudskih glumačkih zvijezda poznatih po vrlo zahtjevnim ryderima kad je riječ o njihovim smještajnim željama.

Kako saznajemo od medijskog predstavnika organizatora Kristijana Gržetića, prošli tjedan su u Puli, Medulinu, Rovinju i na Brijunima boravili predstavnici jedne zaštitarske kuće koji su bili na sastancima sa organizatorima kako bi bili brifirani oko detalja boravka zvijezda koje su najavile svoj dolazak na Istarski poluotok za vrijeme održavanja festivala.

Press konferencija održat će se u petak, 8. travnja u prostoru Galerije Meštrović u Splitu s početkom u 11:00 sati. Na konferenciji za predstavnike medija će uz gradonačelnike Pule i Splita, te visoke predstavnike Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice biti nazočni i vodeći ljudi organizacije iz Amsterdama i Los Angelesa.

Komentari