U BIG BROTHERU SE RODILA I MUŠKA LJUBAV: Je li ovo dokaz da su njih dvojica u vezi? (FOTO)

Instagram

Od svih veza o kojima se šuškalo u kući i izvan kuće ova se i ne čini tako nemogućom.

Još za vrijeme boravka u kući često se u pitanje dovodila seksualna orijentacija Ervina Mujakovića koji se zapravo niti u jednom trenutku nije izrazio kao heteroseksualac, iako je u nekoliko navrata dokazao kako voli žene vodivši ljubav sa Steffani. S druge strane imamo Darka, pobjednika ovogodišnjeg vulgarnog cirkusa zvanog Big Brother, koji je bio i ostao svojevrsna enigma. On u kući nije pokazivao nikakve sklonosti niti spram muškog niti spram žesnskog roda, a samo je u nekoliko navrata kazao kako mu se sviđa Tina.

Naravno, nema dvojbe kako se obojici sviđaju djevojke jer ih nakon završetka showa stalno gleda u naručjima sestara Šegetin, no, to ne znači kako njih dvojica ne mogu biti biseksualne orijentacije i gajiti međusobne ljubavne osjećaje.

Sada se već jamačno pitate kako se ta ideja uopće rodila, e pa, dečki su slučajno ili namjerno objavili zajedničku sliku na kojoj stoji kako su u vezi. BB dvojac slikao se za vrijeme boravka u Beogradu, a na slici na kojoj poziraju u pozadini iznad Ervinove glave vidi se natpis “In a Relationship”, a on baš prigdono upire prstom u Darka. Znamo kako ova teorija zvuči malo nategnuto, ali momci su imali prilike vidjeti što točno objavljuju, a nisu se baš potrudili ni opovrgnuti naklapanja.

Bilo kako bilo od svih veza o kojima se šuškalo u kući ova se i ne čini tako nemogućom.

Facebook
Facebook

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1227755287240204&set=p.1227755287240204&type=3&theater

>>> ZABORAVIO NA STEFFANI: Big Brother zavodnik ljubi bivšu ženu hrvatskog nogometaša (FOTO)

>>> NESUĐENA BIG BROTHER VEZA PROCVALA: Tko bi rekao da će se kod njih roditi ljubav? (FOTO)

>>> MORATE ZNATI ZA NAJVEĆU BIG BROTHER PREVARU IKAD: Procurile najintrigantnije informacije do sada! (VIDEO)


Komentari