TWITTERAŠI NAPALI TYRU BANKS ZBOG HALJINE: ‘Ličiš na dinosaura’

Foto: Twitter

Tyra Banks (47) američka je televizijska ličnost, model, poslovna žena, producentica, glumica i spisateljica koja slovi kao ‘omražena ličnost’ zbog televizijskih emisija koje je vodila, a ovog puta fanovi su je nemilosrdno napali zbog modnog odabira.

Banks se pojavila u još jednoj emisiji “Plesa sa zvijezdama” u ulozi voditeljice u vrlo neobičnoj tamno cvrvenoj haljini u kojoj je izgledala kao da ima ogromna krila. U vrlo kratkom roku pokrenula je lavinu komentara i loših reakcija na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

“Ovo je strašno, izgledaš kao cirkus”, “iz kojeg si zoološkog pobjegla”, “zašto si ovo obukla-grozno je”, “gdje su ti bile oči”, “ovo je prestrašno, nemam riječi”, “je li normalno da je ovo obukla”, “bogataši ponekad jednostavno ne znaju što bi od sebe”, samo su neki komentari pratitelja na Instagramu.

Bivša manekenka nije dobro prošla ni na Twitteru, gdje su fanovi posebno bili nemilosrdni s fotografijama i animacijama na račun njenog izgleda, pa su je usporedili s “dinosaurom iz Jurassic parka”.

“Je li možda dinosaur bio tvoja modna inspiracija”, pitali su se Twitteraši.

Čak su i na službenom Instagram profilu “Jurassic world” objavili fotografiju voditeljice, te dinosaura i pitali tko bolje izgleda”, a pobjedu u anketi je dobio upravo dinosaur.

Foto: twitter


Komentari