TVITERAŠI SE RUGAJU ‘Tita je glumio Richard Burton, a Franju će ovaj licemjerni predator’

Foto: Screen Shot Instagram

Glumac Kevin Spacey navodno dolazi u Hrvatsku kako bi pregovarao o novom projektu, a šuška se kako bi trebao glumiti bivšeg predsjednika Hrvatske Franju Tuđmana u hrvatskom filmu. To je bio povod Twiterašima za ozbiljnu raspravu.

‘Tita je glumio Richard Burton, a Franju će ovaj licemjerni predator. U filmu, kao i u životu, najvažnija je raspodjela uloga’, jedan je od komentara na Twitteru koji se dotiče skandala vezanog za seksualno zlostavljanje, u kojem je Kavin Spacey sudjelovao.

‘Siroti Kevin Spacey, na kaj je spao’, ‘Kevin Spacey je u pregovorima da glumi u novom filmu u Hrvatskoj. Sram može biti bilo koga tko misli dati ovom čovjeku više posla’, ‘Kevin Spacey možda će glumiti prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana. Pa, izraz ‘loš film’ poprima potpuno novo značenje’, nižu se komentaru na Twitteru.

Slavni dvostruki Oskarovac tijekom dugogodišnje karijere glumio je u brojnim filmovima, a zapaženije uloge je ostvario u Vrtlogu života, Osveta na na holivudski način, U potrazi za Richardom, Izvan kontrole, Niti vidim, niti čujem.

 

 

Komentari