TUŽNA PROSLAVA: Marijana Batinić oprostila se od voljene osobe na svoj 40. rođendan

Foto: Marijana Batinić Instagram

Poznata voditeljica Marijana Batinić proslavila je 40. rođendan, ali se i prisjetila velikog gubitka kojeg je nedavno doživjela. Baka Ana preminula je prošle godine, a proslavila bi 99. rođendan samo dan prije Marijane.

“Draga moja Ane otišla, a nismo se ni pozdravile. Svega par dana nakon što se Roza rodila. Nisam je ni ispratila. Nisam joj ni zaželjela sretan put. Cijeli dan pokušavam skrenuti misli, ali kako se dan bliži kraju grop u grlu je sve veći. Danas smo trebali slaviti lipu brojku. I ne znam zašto pišem uopće ovo na Instagram… Možda zato što bliskim ljudima znam ovim putem čestitati rođendan, pa ne mogu na nju zaboraviti, jer ona i dalje živi u svima nama… I dalje svi u obitelji osjećamo njezinu prisutnost. Sretan ti bako 99. rođendan, planirale smo barem 100, ali nije nam dala ta ružna i nemilosrdna 2020…”, napisala je Marijana u emotivnoj objavi na Instagramu.

Foto: Marijana Batinić Instagram

Marijana je izgubila baku ubrzo nakon rođenja druge kćeri, Roze. S marketinškom stručnjakom Matejem Pašalićem u braku je pet godina, a imaju i kćer Enu.

“Ja sam malo više od forme, suprug od sadržaja. Ja se volim uklopiti, on je malo više svoj, ali dobro se nadopunjujemo, puno se smijemo zajedno. Obožavam njegov humor, kad me ulovi u đir. Uvijek padam na slične fore. Matej i ja imamo iste poglede na život, zaljubljeni smo u iste stvari, pušemo u ista jedra, a opet svatko je individua za sebe i ima svoje afinitete. Brak po meni nije kompromis, upravo suprotno, poanta braka je sloboda izražavanja i osluhivanja, jer jedino tako istinski možeš biti sretan. Uspjeh braka ovisi o podršci i sposobnosti razumijevanja druge strane, a ne o kompromisu. Nego, pitajte me za 20-ak godina o tajnama uspješnog braka, ovo su možda samo obična naklapanja iz kojih vrišti neiskustvo”, ispričala je nedavno za Večernji list.


Komentari