‘TUKLA MI JE DIJETE’ Josip Radeljak otkrio šokantne detalje iz braka s Vlatkom Pokos, pa joj se zahvalio

Photo: Andrej Kreutz/24sata

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (78) gostovao je u Podcast Inkubatoru. U intervjuu dugom čak tri sata, Dikan je govorio o teškom odrastanju, tragično preminuloj supruzi Eni Begović, ali i ljubavima koje su kasnije prošle kroz njegov život. Otkrio je i kako su izgledala njegova druženja s bivšim talijanskim premijerom Slivijem Berlusconijem, kao i bivšim predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom.

Također se pohvalio kako je njegova kćer Lana nedavno završila fakultet i vratila se iz Italije u Hrvatsku. Njegov najburniji brak bio je s Vlatkom Pokos te se nakon dugo vremena javno osvrnuo na taj dio iz prošlosti. Radeljak je sve iznenadio kada je rekao kako je zahvalan Vlatki.

“Moram biti zahvalan toj Vlatki jer ona je imala dovoljno hrabrosti da stupi u vezu sa mnom. U vezu sa ludim, s čovjekom koji je potpuno u mraku. Moram priznati, ona mi je na neki način pomogla u liječenju mog ludila”, otkrio je Dikan.

Ipak, pisanje knjige o njihovom braku joj zamjera.

“Svašta je ona tu nadrobila, ali tim bolje zato što naravno svatko tko je pročitao knjigu je rekao ‘ti si luda'”, izjavio je te se osvrnuo na razlog zašto je prekinuo s Vlatkom i što se točno dogodilo da ju je izbacio iz stana.

“Nisam ja nju potjerao na ulicu zato što sam ja lud nego zato što mi je ona tukla dijete”, zaključio je Radeljak.


Komentari