Tuga u životu mlade pjevačice: ’11 godina se mučila bez dodira sa vanjskim svijetom’

Zsa Zsa je s pratiteljima podijelila tužnu vijest o odlasku bake (Foto: Instagram)

‘Što se posjeduje duboko u svom srcu ne može se izgubiti smrću’, započela je pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa objavu kojom je pratitelje obavijestila da je preminula njezina baka Štefica.

‘Naša bakica je obožavala voćni sladoled, likerčiće, crno vino… 11 godina se mučila u domu, nepokretna, s bolovima, demencijom, bez dodira sa vanjskim svijetom… Ali uvijek i kroz sve te teške dane smo joj uspjeli bar na sekundu izmamiti taj slatki osmijeh – pogotovo kad sam donesla rakijicu da si gucnemo ili sladoled’, napisala je Zsa Zsa uz fotografiju s bakom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

‘I uvijek je pratila sve TV nastupe, baš zato sam voljela biti na televiziji i uvijek pozdravljala sve moje bakice, doma i u domu plus cimerice. Njima to neopisivo znači’, dodala je.

‘Oslobođena patnje’

‘I hvala Bože kaj smo joj do 88. mogli priuštiti te male slatke trenutke i zdravice, a ona nama svoju prisutnost, iako je realnost i dalje bila gorka. I sad je… Ali znam da se napokon odmara. Nikad nismo osjećali takav mir oko nečijeg prelaska u drugi svijet… Ali baš zato jer znamo da sad napokon živi novi život, oslobođena patnje’, napisala je popularna pjevačica.

VELIKI INTERVJU Zsa Zsa otkrila kako je dobila neobični nadimak: ‘Kao djevojčica bila sam zaljubljena u njen lik’

‘Otišla je tiho, u snu, pozdravila se sa svima zadnjih dana i ostavila nam je srce na mjestu. Baka Štefica, odmori se, zaslužila si!’, napisala je Zsa Zsa te pratitelje obavijestila o terminu i lokaciji posljednjeg ispraćaja.

‘Ispraćaj, ali ne i posljednji! Jer baka, znam da se vidimo jednog dana! Svi na okupu… uz čašicu crnog vinčeka i pusrle sa šarenim mrvicama’, zaključila je objavu emotivna pjevačica.


Komentari