TUGA BANDIĆEVIH SURADNICA: Sandra Perković od gradonačelnika se oprostila emotivnom porukom

Foto: Sandra Perković Instagram

Hrvatsku je šokirala vijest da je u 66. godini od srčanog udara preminuo Milan Bandić. Reakcije stižu za svih strana, a oglasili su se brojni njegovi poznanici i suradnici. Među njima se našla i atletičarka Sandra Perković.

“Zbogom VELIKI ČOVJEČE! Hvala ti na smijehu i vedrini. Hvala ti što si uvijek pružao ruku onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Grad Zagreb više nikad neće biti isti. Zagrebački sportaši na čelu sa mnom ostali su bez svojeg najvjernijeg i najiskrenijeg navijača. Mnoge smo medalje zajedno kovali, čuvaj nas sada kao što si ti to uvijek radio, ali s nekog drugog mjesta. HVALA. Počivaj u miru”, napisala je Perković uz njihovu zajedničku fotografiju.

Sandra Perković je dugi niz godina bila Bandićeva bliska suradnica, a svojedobno je zahvaljujući njemu sjela u saborske klupe.

Osim Sandre, tijekom godina istaknule su se i druge Bandićeve suradnice. Volio je imati žene u svom timu, tako da su se tu našla brojna poznata imena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

 Posljednjih je mjeseci u fokus javnosti došla Natalija Prica Oreški, koja je s preminulim gradonačelnikom snimljena kako obilazi trgovinu s bundama. Nedavno je bila kandidirana za Zagrepčanku godine zbog posebnih zasluga u borbi za ljudska prava.

Pozornost javnosti neko vrijeme je plijenila Sarah Ćosić, manekenka čije se zaposlenje u Holdingu jedno vrijeme problematiziralo u djelu medija. U središtu skandala usred afere Agram osvanulo je svojevremeno ime poznate voditeljice Mile Horvat pa se govorilo kako je gradonačelnik voditeljici koja je u Beč stigla službenim vozilom Grada Zagreba nutkao da si kupi skupu torbu ili cipele s tim da bi joj on refundirao troškove.

U Gradskoj skupštini prije Price pokušavala se kao Bandićeva suradnica okušati i Ana Rucner, koja je ipak svoj mandat odlučila staviti na mirovanje te ga prepustiti kolegici Prici.

Na popisu Bandićevih suradnica našle su se i Štefica Mihalić, šefica gradske Vodoopskrbe i odvodnje, Jelena Pavičić Vukičević, potpresjednica Gradske skupštine, te Lidija Tomić, koja je nakon afere s nabavom stolica za Lisinski pala u zaborav.


Komentari