‘Tu noć sam se srušila od iscrpljenosti’ Ornela Vištica otkrila s kakvim se problemima borila, a predstave je igrala pod injekcijama

Foto: Instagram

Kazališna i televizijska glumica Ornela Vištica (32) na svom je Instagram profilu podijelila s pratiteljima s kakvim se zdravstvenim problemima borila posljednjih mjeseci. Naime, probleme su joj stvarali zubi i brojne upale pa je većinu predstava odigrala pod injekcijama.

“Onaj osjećaj kad popusti zubna injekcija, a nemam večeras predstavu i ne moram večeras govoriti. Sad tek mogu reći da sve što je odigrano proteklih mjeseci je bilo pod injekcijama, upala nad upalom. Kad krene onda baš krene. I na daskama i pred kamerom. Prije par dana sam shvatila tek navečer da sam cijeli dan popila čašu vode na cjelodnevnom snimanju. Naravno, tu noć sam se srušila od iscrpljenosti…”, započela je glumica u opisu fotografije.

“Sretna sam sto imam najbolju i najstrpljiviju zubaricu na svijetu, koja daje najbezbolnije injekcije… Ali biti doma, bez nastupa večeras mi je – neprocjenjivo. Kod glumaca je profesionalnost uglavnom na zadatku, igraju često pod raznoraznim problemima, bolovima, situacijama…uvijek na visini zadatka. Zvuči kao zlatno pravilo izdržljivosti. No i mi smo ljudi. Od krvi i mesa”, zaključila je Ornela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica)

 Pratitelji su joj ubrzo ispod fotografije poslali poruke podrške i poželjeli joj brz oporavak.


Komentari