TRIDESET GODINA MLAĐA: Supruga Frana Lasića pokazala njihovog sina: ‘Bit će veći šmeker od tate’

Foto: Milena Lasić Instagram

Glazbenik Frano Lasić (66) krajem prošle godine je četvrti put postao tata. Poznati šarmer iz Dubrovnika dobio je sina sa srpskom umjetnicom Milenom Lasić (36), koja je od njega mlađa 30 godina.

Milena je na Instagramu objavila fotografiju njihovog sina Nikolasa. Dobila je brojne komentare podrške od pratitelja, koji su odmah zaključili da mališan liči na poznatog oca.

“Prelijepo dijete”, napisala je jedna pratiteljica. “Koji slatkiš”, složila se druga. Drugi su komentirali sličnost s roditeljima. “Sad mi sliči na tatu, ali navijam za tebe”, napisao je Mileni jedan pratitelj. “Bit će veći šmeker od tate”, zaključila je jedna pratiteljica.

Foto: Milena Lasić Instagram

Mileni Lasić ovo je prvo dijete. Frano iza sebe ima tri braka u kojim je dobio troje djece. S prvom suprugom Majom Nikšić dobio je sina Janka koji danas ima 33 godine. Frano i Maja ostali su u dobrim odnosima.

Drugi put uplovio je u bračne vode s Beograđankom Ljiljanom i oborio rekord za najkraći brak na hrvatskoj estradi. Potrajao je samo 21 dan. Nakon deset godina pauze ponovo je uplovio u bračne vode sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik. U braku s njom dobio je kćer Linu i sina Luku.

Milena i Frano u bračnu su luku uplovili 2015. godine. Milena se nije zamarala zlim jezicima koji su smatrali da je razlika u godinama između njih prevelika.

“Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, sretni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželjela da i oni jednom ostvare takav odnos”, zaključila je Milena za Story.


Komentari