‘TRI, DVA, JEDAN – HO, HO, HO’ Uskoro kreće mnogima omiljena kulinarska avantura

Gledatelji će i ove zime uživati u još jednom božićnom izdanju RTL-ova kulinarskog showa, u kojem će poznati kandidati iz popularne ‘Večere za 5 na selu’ prezentirati svoje delicije uvijek rado viđene na blagdanskom stolu. Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček
spremni su za nova kušanja te ističu kako će u ovoj sezoni biti puno smijeha, ali i pokoja suza.

Posebno izdanje emisije ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ donosi mnogo ukusnih recepata, zabavnih trenutaka, ali i zanimljivih kandidata. Gledateljima i žiriju predstavit će se pet različitih timova koji će se okušati u izradi kompletnog božićnog jelovnika, kao i svega onoga što se tijekom nadolazećih dana može naći za stolom diljem Hrvatske.

„Pripremat će se različiti blagdanski recepti, ali bit će i dosta kolača. Držat ćemo se neke tradicije i prigodnih blagdanskih jela, ali imamo i odmaka od toga. Kuhat će se i nešto drugačija jela, sve ćete uskoro vidjeti i bit ćete zadovoljni“, otkriva omiljeni hrvatski chef Tomislav Špiček.

U svakom timu kuhat će po tri natjecatelja koji se zajedno bore za visoke ocjene, iznenađenje sezone bit će svima već dobro poznati kandidati iz omiljene ‘Večere za 5 na selu’, a još neke detalje otkrila je RTL- ova producentica Danijela Habek. „S obzirom na to da se ‘Večera za 5 na selu’ pokazala vrlo popularnom i gledanom emisijom, odlučili
smo pozvati pojedine kandidate koji su svojim nastupom oduševili gledatelje. Kandidati koji su se svađali za stolom, sad će imati priliku pomiriti se, a oni koji su bili složni ponovno sve će zabaviti svojim vedrim duhom. U ovoj sezoni vodili smo se time da, bez obzira na sve probleme i ‘Grincha’ koji će nas posjetiti na setu, na kraju ćemo uspjeti spasiti Božić i gledateljima dati jednu lijepu i toplu blagdansku priču“, ističe Habek.

Iako su natjecatelji već poznati gledateljima, kulinarski žiri s njima će se susresti prvi
put. „Vidi se da su došli ljudi koji imaju neko iskustvo snimanja i kuhanja pred kamerama jer su opušteniji i treba im manje vremena da se prilagode. Društvo je jako živopisno, puno različitih karaktera i osebujnih osoba, tako da će biti puno iznenađenja ove godine jer se skupila nevjerojatna ekipa“, priznaje Željka Klemenčić koja jedva čeka vidjeti što će im natjecatelji servirati.

Kao i dosad, princip ocjenjivanja je isti – sva pripremljena jela proći će zahtjevan, ali pravedan sud kulinarskih stručnjaka u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka. Već uigranoj sudačkoj postavi u ovom će se specijalu pridružiti i RTL-ova poznata voditeljica Marijana Batinić, kojoj je ovo prvi televizijski angažman nakon rodiljskog dopusta i jako se veseli novoj suradnji.

„Sa svima njima se poznajem otprije, njihova dinamika je tako slatka i posebna da uživam u svakom trenutku, volim misliti da sam se dobro uklopila. Zadnju će riječ imati, dakako, naši dragi gledatelji, ali nama je super na snimanju i mislim da će se dobra energija sa seta prenijeti i na male ekrane“, ističe Batinić kojoj je drago što će biti dio ove prigodne RTL-ove emisije.

„To je priča o dobroj hrani, ljudskim odnosima, suradnji, improvizaciji i zabavi, a sve u cilju da pripremimo najukusnija blagdanska jela te inspiriramo naše gledatelje idejama, sastojcima, kombinacijama… Kroz kuhinju smo rekreirali Špičekov i Pažaninov Božić, prisjetili se nekih zaboravljenih tradicionalnih jela, a neki specijaliteti koje su nam servirali kandidati toliko su dobri da će zamirisati kroz ekran!“ najavljuje Marijana, a splitski chef Ivan Pažanin zaključuje: „Bit će veselo, bit će zabavno, bit će i smijeha i plača, bit će to jedna jako zanimljiva sezona!“


Komentari