‘TRI DANA SAM U KOMI’ Ella otkrila da joj se obitelj bori s Rota virusom, Lumi skoro završila na Hitnoj

Foto: Instagram

Iako pandemija koronavirusa i dalje ne posustaje, u domu jedne od najpoznatijih domaćih influencerica, 31-godišnje Elle Dvornik zavladao je Rota virus. Kako je otkrila pratiteljima na društvenim mrežama, njezina se obitelj već nekoliko dana bori s ovim virusom, a upravo je Elli trenutno najgore.

˝Znači toliko mi je muka da jedva s boka na bok mogu˝, požalila se Dvornik na svom InstaStoryju i pokazala lijekove koje sve uzima da joj olakšaju tegobe s kojima se nosi.

Foto: Instagram

Inače, Rota virus je najčešći uzročnik akutnog infektivnog proljeva, a uz to je odgovoran za većinu teških oblika akutnog proljeva, praćenih značajnom dehidracijom i potrebom za bolničkim liječenjem. Od njega najčešće obolijevaju djeca do 5. godina, a kako je i Ella otkrila, isto se dogodilo i u njezinom slučaju.

˝Lumi je prva dobila i četiri dana je povraćala. Skoro smo na Hitnu išli. I idući dan odjednom super. I sad je super već sedam dana. Balie je samo bolio trbuh, ništa strašno, a Charlesa i mene malo po malo lovi od prošlog tjedna. I sad je ja mislim na vrhuncu. Charles je samo jedan dan bio u komi, a ja već treći dan. Nadam se da će prestati sutra˝, zaključila je Ella.

Komentari