‘TRENUTNO JE TRUDNA PA JE MALO BUCKASTA’ U obitelj domaćeg para stiže prinova, glumica vijest otkrila urnebesnom objavom

Foto: Instagram

Nakon što su prošle godine, usred pandemije, zbog potresa morali napustiti kuću u Mariji Bistrici, nakon čega su odlučili sami iz temelja izgraditi novi dom od drveta, glazbeno glumački par, 31-godišnji Marko Vukes i supruga, 31-godišnja srpska glumica Nevena Vukes završavaju ovu godinu u najljepšem mogućem stilu. Kako je otkrila putem svog Instagram profila, Nevena je trudna te bi za nekoliko mjeseci ona i suprug trebali postati roditelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)

Sretnu vijest glumica je podijelila kroz nesvakidašnju objavu – školski sastav koji je o njoj napisao jedan od učenika.

˝Moja profesorica glume zove se Nevena Vukes. Ima dugu plavkastu kosu, smeđe oči, lijep osmijeh, visoka je i vitka. Trenutno je trudna pa je malo buckasta. Jako voli nositi haljine. Često ima raspuštenu kosu ili drugu boju zbog uloga. Ona je po zanimanju glumica. Rođena je u Srbiji, a udala se u Mariji Bistrici. Kada priča zagorski zvuči smiješno. Ima jako ugodan glas, super glumi, ali i jako lijepo pjeva. Pravi je uzor svakome, jer je prema svima dobra˝, stoji u učenikovom opisu glumice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)

Inače, par se upoznao 2015. godine, a na vječnu su se ljubav zakleli u srpnju 2017. godine. Od tada ne skriva koliko uživaju u stvaranju zajedničkih uspomena, a one koje tek trebaju doći zasigurno će biti najljepše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)


Komentari