‘Trenutak u vječnost’ Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon što se saznalo ime Grašine i Hanine kćeri

Danijela Martinović (Foto: Karmen Oblak/Instagram )

Pjevačica Danijela Martinović oglasila se na svojem Instagram profilu prvi put nakon što se ovog vikenda saznalo ime koje njezin bivši partner Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić planiraju dati svojoj kćeri.

Danijela je objavila fotografiju s plaže, a u opisu je napisala: “Trenutak u vječnosti… Neopisivo”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Podsjećamo, Petar i Hana planiraju svojoj prvorođenoj kćeri nadjenuti ime Alba. Isto ime za djevojčicu priželjkivala je i Danijela dok je bila u vezi s Petrom. U intervjuu za In Magazin 2014. godine otkrila je da je s Grašom pričala o djeci i da su imali isplanirana imena.

“Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi.

“Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije”, govorila je Danijela prije osam godina.

Komentari