‘Trener svih trenera’ postao počasnim građaninom Travnika: ‘Jedino za čime žalim je da moja majka Kata ovo nije doživjela’

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević proglašen je u srijedu počasnim građaninom u rodnom Travniku, na što je on u video poruci na sebi svojstven način poručio kako je zaslužio to priznanje jer svugdje ističe svoje podrijetlo.

Jednoglasno je Općinsko vijeće Travnika potvrdilo Ćiru Blaževića za počasnog građanina kao prvu točku dnevnoga reda današnje sjednice. U video poruci Blažević se zahvalio za priznanje.

U objavi koju je Ćiro objavio na svom Facebook profilu rekao je kako je za njega danas poseban dan.
“Moj grad Travnik odlučio mi je iskazati veliku čast i proglasiti me svojim Počasnim građaninom”, napisao je Ćiro, pa se emotivno prisjetio kako gdje god da je išao uvijek je s ponosom isticao da je Travničanin.
“Jedino za čime žalim je da moja majka Kata, koja je bila jedna svetica, ovo nije doživjela, ali tješim se time da je možda, od negdje gore, sve ovo ipak vidjela… Znam koliko bi joj to značilo. Još jedanput, od srca, hvala vam svima. Učinili ste mi veliku čast. Neće vas vaš Ćiro nikada razočarati!”, zahvalio se Ćiro u svom stilu.


Komentari