TREĆA SREĆA? Ana Bučević zaručila se za sprskog glazbenika s kojim živi u Beču

Foto: Instagram

Nakon dvaju propalih brakova, najpoznatija domaća motivacijska govornica, 42-godišnja Ana Bučević, napokon je našla sreću sa srpskim producentom i glazbenikom Markom Nikolićem, koji iza sebe također ima jedan propali brak te troje djece. Par je sada odlučio otići i korak dalje, pa su se – zaručili, piše Gloria.

Novosti je, naime, za spomenuti medij potvrdilo splitsko društvo ove motivacijske govornice. O zarukama ovog para, pišu, nagađa se već dugo, otkako je s Markom krajem ožujka boravila u Splitu.

Srpski skladatelj na svom se Instagramu tada pohvalio fotografijama s jedne od splitskih plaža, uz koje je napisao stih Oliverove pjesme “Trag u beskraju”. Kako doznaje spomenuti medij, Ana Bučević je već za tog posjeta svojim najbližima dala naslutiti kako očekuje da će je Marko uskoro zaručiti, što je on i napravio prije nekoliko dana. Intimnu svečanost organizirao je u Beču, a sve je bilo po protokolu pa Aninu ruku krasi novi prsten.

Foto: Instagram

Da par planira zajedničku budućnost bilo je jasno još prošle godine kad je Splićanka otvorila novu stranicu u životu i zbog Marka se preselila u Beč zajedno sa sinom.

Inače, sve donedavno ova je motivacijska govornica svoj privatni život držala što dalje od očiju javnosti. Međutim, kada je uhvaćena u Markovom društvu, vezu je u rujnu prošle godine, objavivši zajedničku fotografiju nastalu u Beču, i službeno potvrdila. Od onda sve češće dijeli fotografije s novim odabranikom, a one najčešće nastaju upravo u austrijskoj prijestolnici.


Komentari