‘Trebamo poslati Maju Šuput na Eurosong. Gorila bi i štala i krava’ PR agent ima recept za uspjeh

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Debakl Hrvatske na Eurosongu jedna je od glavnih tema ovoga tjedna. Dok naša predstavnica Albina ohrabruje javnost i govori da “ne budemo tužni”, tenzije se i dalje ne stišavaju.

Upire se prstom u delegaciju, krivi scenski nastup, a neki imaju i teorije zavjere. U podužem videu, loš plasman pjesme “Tick tock” komentirao je naš posljednji predstavnik u finalu Jacques Houdek, koji je za Albinin talent imao samo riječi hvale no delegaciju se nije libio kritizirati.

Prošlo je već desetljeće otkako Hrvatska nije ostvarila značajniji rezultat na Eurosongu,a među brojnim menagerima koji su komentirali ovu nezahvalnu situaciju u koštac s Albininim nastupom uhvatio se i PR agent Vedran Strukar. On također za loš plasman okrivljuje našu delegaciju.

“Nisam siguran koliko smo mi sami kao delegacija tu istu večer uložili u marketing i promociju na društvenim mrežama. Mislim da se tu radi o čistoj količini novca i određenoj količini promocije koju mi možda jesmo ili nismo adekvatno uložili”, kazao je Strukar za RTL Exkluziv.

No Strukar ima recept za uspjeh na Eurosongu.

Trebamo poslati Maja Šuput na Eurosong

“Ja već nekoliko godina tvrdim da bismo trebali poslati na primjer Maju Šuput. Mislim da je ona adekvatan izvođač koji bi stekao tamo ogromnu pažnju, jer vjerujte mi uz Maju Šuput na Euroviziji bi gorila i štala i krava. Uz nju bi mogli da pojačamo još tu cijelu priču, možda poslati našeg kolegu Dalibora Petka da udara recimo ko Mujo u tepsiju uz Maju, da onda to bude priča koju malo tko može ignorirati”, zaključio PR agent i dodao da se ne slaže s tezom glazbenice Doris Dragović da je pjesma bitnija od showa.

“Da su te tvrdnje Doris Dragović točne, onda bi valjda i ona sama, ako joj je bitna samo pjesma, u zadnjih petnaestak godina izbacila jedan hit”, kaže Strukar.


Komentari