‘TRČI ZA LOPTOM, A MILIJUNI PADAJU S NEBA’ Kovačići kupili dva stana u strogom centru Zagreba, zlobnih komentara ne fali

Instagram/Pixsell

Za nogometnog reprezentativaca Matea Kovačić (26) i njegovu odabranicu Izabel (28) ne nedostaje luksuza. Iz zemljišnih knjiga vidljivo je kako su vlasnici dva stana u Ban centru u strogom centru Zagreba, a nagađa se kako je vrijednost stanova oko tri milijuna kuna, pišu 24sata.

Jedan od stanova nalazi se na šestom katu, a riiječ je o šesterosobnom stanu od 300 kvadrata koji se sastoji od četiri spavaće sobe, radne sobe, tri kupaonice, dnevnog boravka s blagovaonom, radne sobe i garderobe.

Taj stan glasi na Kovačića, a kat ispod nalazi se stan koji glasi na Izabel. Riječ je o trosobnom stanu od 150 kvadrata, a ima dvije spavaće sobe, kupaonice, prostorije za gopodstvo, kuhinju, WC, ostavu i dnevni boravak s blagavaonicom.

Stan koji glasi na ime modne dizajnerice navodno vrijedi oko milijun eura, pišu 24sata. Izabel je donedavno živjela na relaciji Zagreb-Lodon. Prošle se godine zbog trudnoće i pandemije vratila u Zagreb, a s Mateom je uredila dvije dječje sobe, u Zagrebu i Londonu.

Standardno, nije nedostajalo komentara na račun njihovih nekretnina.

“Trči za loptom, a milijuni padaju s neba. Objasnite sirotinji smisao života. Izabel je sretna žena. Imala je dobar nos u ranijoj dobi”, pisali su pratitelji na društvenim mrežama. No bilo je i onih koji su paru poručili neka uživaju.

Inače, golupčići su zajedno od 2010. godine. Vjenčali su se nakon sedam godina veze.


Komentari