‘TRAŽILA SAM OD BOGA DA ME UZME’ Domaća pjevačica o bolesti zbog koje je oslijepila na jedno oko

Foto: Instagram

Pjevačici Niki Antolos prije nekoliko godina dijagnosticirana je multipla skleroza. O svojoj borbi s ovom, za mnoge neizlječivom bolešću, 32-godišnjakinja je nerijetko pisala na društvenim mrežama, a sada je za emisiju Izdvojeno na televiziji Laudato ispričala kako više nema ni traga bolesti zbog koje nije mogla hodati i zbog koje je oslijepila na jedno oko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖???? ???????➖ (@____nika_antolos____)

˝Toliko sam dobro, Bogu hvala, da se ne mogu poistovjetiti s onom Nikom od prije dvije godine. Danas mi se to razdoblje čini toliko stranim. U tome vidim Božju milost koju je izlio na mene˝, započela je pjevačica koja se prisjetila i trenutka kada joj je dijagnosticirana bolest.

˝U sekundi mi je kroz glavu prošlo milijun pitanja. Onda sam rekla Bogu da ću prihvatiti ako On misli da ja to mogu. Tada sam doživjela olakšanje i mir koji me je pratio tijekom cijele terapije. Ako sam pristala ići uz Boga noseći taj križ, znala sam da se nemam čega bojati˝, rekla je Nika koja zbog bolesti jedno vrijeme nije mogla hodati te je bila oslijepila na lijevo oko i proživljavala je veliku bol.

 ˝Tražila sam od Boga da me uzme˝

˝U jednom trenu rekla sam da mi je dosta i tražila sam od Boga da me uzme. Tada sam samu sebe posramila, odnosno vidjela koliko mi je vjera mala. Nitko od nas ne zna kad mu je zadnji dan u životu. Stoga je glupost strahovati od bilo kakve dijagnoze jer od toga nećeš moći vidjeti što se predivno iza toga skriva. O nama ovisi hoćemo li ići putem vjere ili ne˝, zaključila je 32-godišnjakinja koja tvrdi kako joj je vjera sačuvala mentalno zdravlje.


Komentari