‘Traži srodnu cijepljenu dušu‘ Solo igračica Nina Badrić nasmijala sve uoči Valentinova

Foto: Instagram

Dan zaljubljenih nam se opasno bliži, a s obzirom na pandemiju koronavirusa koja je u jeku, mnogi srodnu dušu pokušavaju pronaći putem društvenih mreža.

Pjevačica Nina Badrić koja trenutno solira, na svom Instagram profilu objavila je simpatičan ljubavni oglas koju ju je očigledno dobro nasmijao.

“60 godina. Situiran, cijepljen Pfizerom, traži srodnu cijepljenu dušu. Cijepljenje Astrom i Sputnikom ne dolaze u obzir“, stoji u oglasu.

Podsjećamo, Badrić je šest godina bila u braku s poznatim milijunašem Bernardom Krasnićem, a njezina posljednja veza s poduzetnikom Tinom Bralom također je završila prekidom.

Screenshot

Pratitelje je razveselila i objavom iz isječka filma “Zameo ih vjetar” u kojem je koristila popularnu aplikaciju Reface App.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 Iako se žestoko protivi strogim mjerama, pjevačica Nina Badrić za vrijeme lockdowna, svoju je liniju dovela do savršenstva, a navedeno su primijetili njezini pratitelji na društvenim mrežama koji je redovno obasipaju komplimentima. Pjevačica se i prisjetila kako je izgledala prije 20 godina, a iz fotografije je očigledno da nije imala estetske korekcije, što su zamijetili i njezini pratitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Komentari