Tragično preminuo 26-godišnji sin poznatog glumca ‘Uspomena na njega ostat će u srcima svih koju su ga poznavali i voljeli’

Foto: Instagram

Sin glumca Michaela Madsena, 26-godišnji Hudson Madsen, tragično je preminuo na Havajima, potvrdila je to tamošnja policija za The Sun.

Preminuo je od posljedica prostrjelne rane na glavi, kako su potvrdili su iz ureda mrtvozornika u gradu Honolulu.

Michael je Hudsona dobio u braku s trećom suprugom DeAnne Madsen, a njegov krsni kum bio je slavni holivudski redatelj i jako dobar prijatelj njegova oca, Quentin Tarantino. Njih su dvojica dugogodišnji suradnici koji su zajedno radili na filmovima kao što su Reservoir Dogs i Kill Bill.

Hudson je služio u američkoj vojsci te je dio službe proveo i na terenu u Afganistanu.

Prema njegovom Facebook profilu, Hudson je živio u Wahiawi na Havajima sa suprugom Carlie s kojom se vjenčao 2019. Prošloga tjedna Carlie je na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz bolnice nakon operacije raka dojke, a naglasila je kako joj je suprug bio najveća podrška.

“Slomljena srca i preplavljeni tugom oplakujemo gubitak našeg Hudsona. Uspomena na njega ostat će u srcima svih koju su ga poznavali i voljeli. Molimo vas da poštujete privatnost naše obitelji u ovom teškom trenutku. Hvala” stoji u priopćenju koje je objavio The Blast.

 

Komentari