Tračevi o ljubavnom životu omiljenog voditelja ne prestaju, svi žele znati što je dovelo do razlaza s mladom manekenkom

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Ljubavi između Joška Lokasa i Jelene Katarine Kape došao je kraj. Ovih dana se nagađalo kako je njihova veza u problemu jer je 28-godišnja manekenka obrisala sve fotografije s popularnim voditeljem na svom Instagram profilu, a sada su to i službeno potvrdili. Otkrili su kako već neko vrijeme nisu zajedno, ali da su si i dalje podrška.

“Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje”, poručili su za Gloriju.

Što ih je navelo na prekid nisu otkrili, no poznato je kako ovom paru razlika od 20 godina nije predstavljala problem. Svoju vezu su javnosti obznanili 2015. godine, a Jelena je često naglašavala kako joj je Joško potpora u svemu. Jednom prilikom komentirala je li joj brak jedna od želja.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSEL

“Sljedeći korak u mom životu je biti bolja osoba svakog novog dana koja će izgrađivati svoj životni put i težiti svojim ciljevima. Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi”, otkrila je Jelena prije dvije godine.

Lokas iza sebe ima dva braka i jednu aferu. Dok je bio vjenčan s Ivanom Silom, s kojom ima troje djece, šuškalo se da ju vara s glumicom Natašom Janjić. Kuloari su se pokazali istinitima te je ubrzo uslijedio razvod i ulazak u bračnu luku s Natašom. Par je bio zajedno od 2009. do 2014. godine, a navodno je presudilo to što voditelj nije htio imati još djece.

Komentari