GLEDATELJI DRVLJEM I KAMENJEM PO ŽIRIJU NAKON POLUFINALA SUPERTALENATA: ‘Može vas biti sramota ‘

FOTO: Screenshot / YouTube

U prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta, devet supertalentiranih kandidata borilo se za prolaz u finale showa, međutim društvene mreže preplavile su loše reakcije gledatelja koji nisu zadovoljni cjelokupnim dojmom i izborom kandidata.

“Svugdje u svijetu prolaze neviđeni talenti, jedino kod nas trbušne plesacice, pjevači i plesači. I to gledaju da ih je sto više da jedva stanu na binu. Mi naše talente pošaljemo doma, a izaberemo ono viđeno u svakom supertalentu, očito je namješteno”, “žiri- antitalenat”, “katastrofa, očekivali smo više”, “može vas biti sramota da ona žena Ukrajinka nije prošla”, pisali su gledatelji.

Foto: Facebook

Na koncu izabrana su tri kandidata koja su prošla u finale, a u nastavku donosimo njihove nastupe.

Prvi je svoju cirkusku točku predstavio performer Emilio Alcantar.

Žiri je njegov nastup pratio s punom pozornošću, a kasnije su uslijedili i komentari.

“Uz svoj primarni ekvilibristički nastup priču je zaokružio i plesom i kreacijom. Drago mi je da ide dalje”, napisala je jedna korisnica na društvenim mrežama.

Svoju performans predstavila je i Azra Grljević koja je utjelovila popularnu “Otrovnu Ivy”.

“Uz ovu silnu konkurenciju i točke od kojih zastaje dah, da je baš ova plesačica ušla u finale, još sam malo začuđen, ali kao i uvijek respekt”, samo je jedan od komentara gledatelja na njen nastup.

Josip Šušnjara proglašen je trećim kandidatom koji je prošao u finale.

“Ne zasluženo finale. Prosječno ulično pjevanje”, “potpuno nezasluženo”, “kako to da nema mjesta u finalu za ukrajinku? Žalosno od žirija”, samo se neki od komentara gledatelja na njegovu izvedbu.

Komentari