‘TOPLINSKI UDAR UTJEČE NA MOJU FRIZURU’! Maja Šuput objavila novu fotku Blooma, a reakcije ne prestaju pristizati sa svih strana

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Gotovo pola milijuna pratitelja na Instagramu s nestrpljenjem iščekuje svaku novu objavu  Maje Šuput, pogotovo one na kojima je njezin sinčić Bloom. Na novu fotografiju nisu trebali dugo čekati jer ih je Maja u četvrtak ujutro “počastila”, a glavnu je ulogu i ovog puta dobio njezin nasljednik.

Odjeven tek u pelenu, Bloom leži na krevetu presvučenom u bijelu posteljinu, a ručice je podmetnuo pod bradu i ozbiljno gleda prema kameri.

Foto: Instagram

A upravo je njegova frizura pravi hit jer stoji visoko u zraku. Obožavatelji Maje Šuput, ali i malenog Blooma, odmah su se oglasili ispod objave. “Jaooo, koji pogled, šarmer mali”, “Rođen za fotke… Šarmer na tatu, luckast na mamu”, “Bloom, ti si mali med medeni. Predivna bebica”, samo su neki od komentara.

Inače, popuštanjem epidemioloških mjera na velika su se vrata vratila razna događanja, zabave, ali i vjenčanja, na kojima je Maja Šuput jedna od najangažiranijih izvođača u Hrvatskoj.


Komentari