TONY CETINSKI ŽRTVA PREVARE: ‘Nisam pisao da su korisnici Facebooka ovce! Netko mi podvaljuje i zbog toga sam odlučio….

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Prije dva dana pjevač Tony Cetinski je na svom službenom proflu podijelio obavijesti i svojevrsno očitovanje o objavama koje su se pojavile na Facebooku a zbog kojih je odlučio i zatvoriti svoj privatni Facebook profil.

Kako navodi, na Facebooku se pojavio tekst s njegovim potpisao, a u kojemu se svi korisnici Facebooka nazivaju ovcama.

“!!OBAVIJEST!!!
Po ne znam koji put dogodila mi se neugodna i neobična stvar. Na mom privatnom profilu na Facebooku, pojavio se tekst sa mojim potpisom o kome ne znam ništa i koji ja nisam napisao, a koji ide toliko daleko da naziva u moje ime korisnike Facebooka ovcama. S obzirom da su to objavili brže bolje mnogi mediji, bez da su me kontaktirali, osjetio sam potrebu da se oglasim ovim putem. Uz to sam odlučio ugasiti privatni profil i javiti se ovako na mom službenom profilu kako bih obavijestio javnost da nemam ništa sa time. Iskreno ne osjećam potrebu ni da se bilo kome ispričam za nešto što nisam učinio, jedina mi je želja da se zna da mi netko ponovo podvaljuje (hakira) i dovodi me u neugodnu situaciju.
Uz to već godinama se pojavljuju likovi koji Messengerom obavještavaju ljude kao da im se ja obraćam i nudim novac ili nagrade u svrhu prikupljanja osobnih podataka. Moji pratitelji na mrežama me promtno o tome obavijeste i upoznati su sa time te i sami prijavljuju takve podvale.
Očito je teško ostati zaštićen u ovom virtualnom Svijetu i tome se teško suprotstaviti upornim prevarantima.
Posvećen sam svom životu i maksimalno fokusiran na dva projekta od kojih je jedan međunarodni i to me čini sretnim.
Budite mi dobro i #samoljubav”, poručio je Cetinski.

Riječ je inače o postu, kojega su prethodno određeni mediji objavili, uz tvrdnju kako je iste pisao Tony, a bez provjere s pjevačem o čemu je točno riječ, jer nikome nije palo napamet da pjevač to nije sam pisao, kad se već radilo o njegovom privatnom profilu.

 


Komentari