TONY CETINSKI POHVALIO SE NOVIM ESTETSKIM ZAHVATOM: Možete li pogoditi o čemu je riječ?

Foto: Instagram

Hrvatski glazbenik, 52-godišnji Tony Cetinski objavio je na društvenim mrežama trenutak iz privatnog života te otkrio obožavateljima kako je napravio transplataciju kose, a oni su ga odmah pohvalili za odvažnost.

“Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu – Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se veselim rezultatima”, napisao je  ispod fotografije na kojoj pozira s doktoricom prije samog zahvata.

“Ma nema potrebe za tim! Kad je glava lijepa, a lijepa je, može i bez kose”, “svaka čast na hrabrosti”, “jedva čekamo vidjeti rezultate”, “bravo hrabri čovječe”, “ti si kralj”, samo su neki od komentara koje je dobio.

Sudeći po Instgram stroryjima izgleda da se Cetinski nije ni najmanje uplašio transplatacije budući da se našalio s cijelom situacijom.

Na jednoj fotografiji pozira s nacrtima na glavi prije same operacije, a na drugoj fotografiju je u društvu doktorica.

“Nije kako se čini, malo glumim da me boli”, napisao je pjevač pa dodao kako se osjeća ”blaženo među ženama”.

Foto: Instagram

Inače, transplantacija kose je kirurška tehnika koja uklanja folikule dlake s jednog dijela tijela, nazvanog ‘donatorsko mjesto’, na ćelav ili ćelav dio tijela poznat kao “mjesto primatelja”. Tehnika se prvenstveno koristi za liječenje ćelavosti kod muškaraca. U ovom minimalno invazivnom postupku transplantati koji sadrže folikule dlake koji su genetski otporni na proćelavanje presađuju se na ćelavo vlasište.

Transplantacija kose također se može koristiti za obnavljanje trepavica, obrva, dlaka na bradi, dlaka na prsima, stidnih dlaka i za popunjavanje ožiljaka uzrokovanih nesrećama ili operacijama poput liftinga lica i prethodne kose transplantacije.

Foto: Instagram

 


Komentari