TONČI HULJIĆ NA METI PREVARANATA: Poznatom pjevaču ukrali identitet na Instagramu, on opisao neugodnu situaciju

Tonči Huljić (Foto: Damir Krajac/CROPIX)

Popularni glazbenik Tonči Huljić sa svojim je pratiteljima na Facebooku podijelio neugodnost koja mu se dogodila.

Naime, novopečeni se djed susreo s krađom identiteta na internetu, a tom je prilikom jedna osoba napravila lažni profil s njegovim imenom.

Na službenoj stranici pjevač je objavio tijek razgovora koji se odvio na Instagramu te su Tončijevi obožavatelji obaviješteni da se radi o lažnom profilu.

Screenshot/Instagram

Na fotografiji razgovora vidi se da se na profilu nalazi jedna objava i samo jedan pratitelj, a osoba je uputila i nekoliko poruka.

Nije jedini na meti prevaranata

“Pozdrav najdraži, tvoj lajk je primijećen na mojoj službenoj stranici. Hvala što podržavaš moju dobru glazbu i gledaš moje videe. Stvarno cijenim”, pisalo je u prvoj poruci, nakon čega su upućeni emotikoni srca. “Hvala na podršci. Kako ste vi i Vaša obitelj?”, nastavila je osoba koja je ukrala Tončijev identitet te je inzistirala na daljnjoj komunikaciji.

Mnogi poznati u posljednje vrijeme žale se i na problem hakiranja profila na Instagramu. S ovom vrstom prevaranata nedavno su se suočili glumica Kristina Krepela, televizijska voditeljica i urednica Ivana Paradžiković te brojni drugi. Nedavno se s istim problemom lažnih problema profila borio i voditelj Tarik Filipović.


Komentari