Tonči Huljić komentirao zeta Petra Grašu: ‘Trebao bih ja paziti što on radi, a ne obrnuto’

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Jedan od domaćih najpoznatijih glazbenika, kantautora i producenata, Tonči Huljić, za IN Magazin prokomentirao je vezu svoje kćeri Hane i splitskog pjevača Petra Graše, koji je njegov dugogodišnji suradnik i obiteljski prijatelj.

Upitan hoće li se ovih blagdana budući zet Petar pridružiti obiteljskom slavlju njegove obitelji, Tonči se nasmijao.

‘On je tu i bez obzira na status. Evo tamo su mu tata i mama, a na bini će mu biti barba. Uglavnom trebalo bi biti obrnuto da ja pazim što zet radi, a on mene pazi što ja radim. Nevjerojatno gdje ide ovaj svijet’, rekao je.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Ovo je drugi put da slavni tata komentira vijest o vezi svoje kćeri i pjevača, koja od kada je obznanjena, ne prestaje buditi interes javnosti i medija.

‘Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa’, rekao je tada za Večernji list.

Komentari