Tomislav iz ‘Ljubav je na selu’: ‘Muči me što sam imao teško djetinjstvo, što ne znam ni odakle potječem’

Tomislav Skejić (Foto: RTL)

Teška životna priča Tomislava Skejića, farmera 14. sezone ‘Ljubav je na selu’, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Za RTL je detaljno progovorio o svom posvojenju, a i o tome da ga i dan danas muči teško djetinjstvo.

“Muči me što sam imao teško djetinjstvo, što ne znam ni odakle potječem. Neugodno mi je o tome i govoriti. Ne sjećam se djetinjstva baš puno. Znam samo da potječem iz Slavonije, a u rodnom listu mi piše da sam rođen u Zagrebu”, ispričao je.

Tomislav je priznao da i dalje zamuca kada priča o svom bolnom djetinjstvu. “Imao sam puno šokova, ne sjećam se ni točno što mi je bilo, i nekad zamucnem”, kazao je.

Ostavljen kao beba

Dotaknuo se Tomislav i svog dolaska iz SOS-a Lekenik u Srijane kraj Omiša, gdje je i odrastao.

“Kao dijete sam doveden u Lekenik. Vjerojatno su me biološki roditelji ostavili tamo kao bebu, ne znam. Tamo me čuvala jedna teta Silvana do neke šeste godine. Tu sam proveo djetinjstvo, upoznao prijatelje… Tada je došla moja mama u dom, vidjela me i svidio sam joj se. No teta Silvana me nije htjela dati samo tako. Na kraju je pristala i mama me odvela u Srijane. Tamo sam krenuo u školu”, dodao je Tomislav.

Komentari