‘TO JE ZLO!’ Danijeli Dvornik pukao film: ‘Zar je moguće da djeca ne mogu izdržati dva sata bez tih sr**a?’

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Prava rasprava nastala je na Instagram profilu Danijele Dvornik. Povod su grickalice za djecu u parku, što ona ne podnosi.

Naime, Dvornik je trenutačno zadužena za unuke koji kod nje ljetuju na Braču. Majka najpoznatije influnecerice Elle preselila se na otok, a da joj život na moru godi, ne skriva. Ipak, čini se da joj pojedine stvari svejedno znaju dignuti živac.

“Jesam li ja jedina osoba ili baka kojoj ide na živce što u parkićima djeca nose i jedu grickalice? Dakle, nema dana da netko ne donese smoki, kiki bombone, kekse ili sokove. Zar je moguće da djeca ne mogu izdržati 2 sata u igri bez tih sr***? Ja djeci ne nosim ništa osim vode i voća. Smatram da im ne treba ništa osim toga. Jedu kući. Također, isto mislim i za igračke. Dođu djeca sa nekim igračkama i onda drugi polude jer i oni žele, a dijete ne da ili uživa u nagloj popularnosti. Umjesto igre nastane koljačina. Ja nekako poštujem činjenicu da smo u parkiću i mislim da se djeca trebaju zabavljati svojom maštom u međusobnoj interakciji s onim što im je dostupno u parkiću. Što vi mislite o ovoj temi?” napisala je Danijela, a pratitelji su joj se odmah javili s odgovorima.

Screenshot Instagram

“Mene iskreno živciraju oni koji ne nose ništa sa sobom pa se ta djeca nakače na tuđe i to svaki dan”, jedan je od komentara, a Dvornik je poručila sljedeće:

“Ja potičem svoju djecu da uzmu što god mogu od druge djece. Uopće više nemam nikakav problem s tim, dosadilo mi je govoriti “ne može “ i “nemoj”. Iako mrzim grickalice i mame koje s tim rješavaju problem. Grickalice su zlo”.


Komentari