‘TO JE BOŽJE ČUDO’: Marija Husar Rimac je u 46. godini rodila sina, obitelj je presretna

Foto: Instagram

Pjevačica Marija Husar Rimac rodila je sina. Sretnu vijest potvrdila je njezina sestra Ivana Husar.

Obitelj Husar Rimac postala je bogatija za jednog člana. U 46. godini bivša članica grupe Divas rodila je sina, potvrdila je njezina sestra za Gloriju.

Samo dan prije poroda Marija je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se jasno vidio trudnički trbuh. Uz fotografiju je objavila i molitvu uz koju je nestrpljivo očekivala sina.

“Veliča duša moja Gospodina i klikče duh moj u Bogu mome Spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje

Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni
Sveto je ime Njegovo!

Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje
Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene,a uzvisi neznatne

Gladne napuni dobrima,a bogate otpusti prazne

Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka”, napisala je Marija.

Prinovi se osobito veseli sin Ivan, koji je dugo želio malog brata. Marija i Vjekoslav Rimac u braku su od 2009. godine, a upoznali su se na duhovnim obnovama kod fra. Zvjezdana Linića.

“Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: ‘Mama, ja bih želio jednog malog bracu’. Na to sam se nasmijala i rekla mu: ‘I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve’. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco”, ispričala je Marija krajem prošle godine kada je otkrila da očekuje sina.


Komentari