‘TO JE BILO FUJ!’ Žera otkrio kojim se poslom htio baviti prije glazbe: ‘Nije me bilo stid, ali…’

Foto: Duje Klarić/CROPIX

Gostujući u ‘RTL Direktu’, frontman Crvene Jabuke Dražen Žerić Žera priznao je da je u mladosti htio biti kuhar, ali to zanimanje u njegovo vrijeme nije bilo ni izbliza cijenjeno kao danas.

‘Kad sam ja htio biti kuhar, to je bilo kao da si ne znam šta, fuj… Danas je prestiž, ja sam stvarno volio kuhanje, nije me stid ići na ugostiteljsku školu na ono dopunu, ali stvarno, to da kažeš da si kuhar, fuj’, priznao je Žera.

‘Ljudi su uvijek govorili da se baviš nekim normalnim poslom, da ne pjevaš, da nije muzika u pitanju, zato je cijela moja generacija završila fakultet. Evo sad diploma i sad ćemo pjevati i to traje skoro 40 godina’, rekao je pjevač, inače diplomirani ekonomist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crvena Jabuka (@crvenajabukaofficial)

Crvena jabuka će na Valentinovo, 14. veljače u Areni Zagreb održati veliki koncert nazvan ‘Tamo gdje ljubav počinje’. Ususret koncertu, porasla je i prodaja njihove bogate diskografije pa se ploča ‘Neka nova jutra’ ovog tjedna, prema podacima Hrvatske diskografske unije, plasirala na drugo mjesto najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.


Komentari