TKO KAŽE DA POZNATI NEMAJU OBIČNE POSLOVE? Danijela Dvornik otkrila je kojim se uobičajenim zanimanjem trenutno bavi

Facebook

Koronakriza donjela nam je mnoge javne rasprave o svemu i svačemu. Treba li nositi maske ili ne? Treba li zatvarati apsolutno sve ili ne? Mogu li Hrvati preživjeti bez kafića ili je to ipak najvažnija sporedna stvar u našem životu? I ono što se najviše razvlačilo po magazinskim rubrikama – trebaju li poznate osobe naći obične poslove ili mogu i dalje živjeti na svojoj slavi?

Najviše je bure podigla Nina Badrić svojim apelima, to jest, više od nje samo gospođa koja joj je sugerirala da ako ne može pjevati dođe kod nje kopati krumpire. I dok se većina fanova složila da se Nina ipak ne bi trebala baviti ničim drugim nego pjevanjem, neki su poznati odlučili promjeniti profesiju na ovaj ili onaj način.

Toni Cetinski je tako najavio da se okreće karijeri DJ-a a ne pjevača, dok je svojim zadnjim otkrićem sve oduševila Danijela Dvornik. Ona se, naime, odlučila baviti jednim sasvim običnim poslom.

“Moj život trenutno: radim popodnevnu smjenu u wine baru. Dođem kući oko ponoć ili kasnije. Umjesto tuširanja bacim se u more (nočno kupanje). Zaspem k’o mrtva”, napisala je objavi na svom Instagram profilu.

Otkrila je još i da jutrima preskače alarme, više ne trenira, manje jede i da joj pod hitno treba pedikura i frizer jer pušta sijede. Ovim je posljednjim posebno nasmijala pratitelje.

“Za sve one koji me pitaju “zašto radim”, odgovor je jednostavan “da budem korisna sebi i drugima”, da ispunim dugo ljeto i da se družim. U petak mi stiže ekipa I jedva čekam da ih vidim. A i proslavit ćemo Dinov rođendan”, napisala je Danijela.

Objavu joj je komentirala i Ella koja je na šaljiv način otkrila zašto Danijela zaista radi.

“Radis da bi ja imala popust na vino”, rekla je.

I ostali su komentatori bili puni odobravanja na njen novi posao.

“Rad je spas za psihu. Ljudima je potrebno da budu okruzeni drugima. Mislim da je wine bar odlican za zaboraviti svoje probleme i saslusat tuđe. Još kad je i dobrog sira”, napisala joj je jedna pratiteljica.

 

Komentari