TKO JE ZGODNI PEDRO? Hrvatski zet s hrvatskom adresom oženjen je našom prelijepom manekenom

Pedro Soltz (Foto: Instagram / Pedro Soltz)

Sinoć je održano veliko finale zabavnog showa ‘Ples sa zvijezdama’ u kojemu su pobijedili Pedro Soltz i njegova plesna partnerica Valentina Walme. Kroz cijeli show jedna od najvećih zvijezda definitvno je bio brazilski model Pedro kojeg je američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu. Mnogi ga pamte iz uloge u seriji ‘Kud puklo da puklo’ i Severininog spota za pjesmu ‘Tutorial’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Hrvatski zet Pedro rođen je u brazilskom gradu Belo Horizonte, a u Hrvatsku je stigao zbog ljubavi. Iz Brazila je otišao već sa svojih 19 godina i živio je po cijelom svijetu. Svoju partnericu, domaću manekenku i voditeljicu Iris Cekuš upoznao je 2010. godine u Milanu na snimanju kampanje za jedan luksuzni brend. Godinu dana kasnije dobili su kći Laru (10), a par se vjenčao 2016. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Kako su se točno upoznali i otkada su zajedno ispričala je jednom prilikom njegova supruga za Gloria.hr. “Dogodio se tijekom izlaska u noćni klub u Milanu te smo se tada slučajno sreli. On je bio sa svojom muškom ekipom, ja s curama i tada smo spojili društva. Plesali smo na tadašnji hit ‘Parlo Americano’. Svima je bilo smiješno jer je on mene pokušavao poljubiti i dignuo me na rame, tako da je svima taj naš ples ostao u sjećanju.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Pedro je otkrio kako mu nedostaje Brazil, njegov jezik i prijatelji, ali ipak kaže: “No, dom je tamo gdje je obitelj, a moja obitelj je u Hrvatskoj”.

Što se tiče plesnog iskustva, Pedro nikad prije showa nije profesionalno plesao. “Moram priznati da sam se jako iznenadio koliko je potrebno psihičke i fizičke snage za ovakvu vrstu treninga”, kazao je ranije.


Komentari