Tko je žena koja se ovih dana spominje zbog nagle ostavke šefa zagrebačkih Gradskih groblja?

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Zagrebački Mirogoj trese afera. Danas se saznalo i da je voditelj podružnice Gradska Groblja, Patrik Šegota, podnio ostavku.

Šegota je raspisao javni natječaj za desetogodišnji zakup zemljišta na četiri unosne lokacije na Mirogoju. Na natječaju koji je trajao tek četiri radna dana pobijedile su četiri tek osnovane tvrtke, a sve četiri ponude bile su jednako vrijedne – 3510 kuna.

Mediji su otkrili kako su sve tvrtke osnovane istog datuma, 28. rujna, jedna dan kasnije. Sve imaju i istu mail adresu.

Onda se ispostavilo da u četiri kućice dodijeljene na natječaju umjesto te četiri tvrtke radi peta, Velina design vlasnice Veline Oršolić, bivše dance zvijezde poznate po hitu “Sherry, Sherry” i polusestre klizačice Idore Hegel, piše Index.

No, tko je zapravo Velina koju znamo po hitu “Sherry, Sherry”? Hit je otpjevala sa svega 16 godina, a tadašnji menadžer otkrio ju je na kiosku kada je kupovala časopis.

Brzo je odustala od glazbene karijere, a taj hit joj je bio i jedini u karijere. Rekla je i da plače od smijeha danas kad vidi taj spot.

“Bacili su mi kosu u hidrogen i od mene napravili žutog kanarinca. Tjedan dana sam takva žuta plakala. Meni je to bio šok”, rekla je prije nekoliko godina za Story.

Nakon glazbene karijere završila je talijansku školu dizajna i živjela u Španjolskoj, a potom se posvetila cvijeću.

Komentari