TKO JE SAMOZATAJNA TOMAŠEVIĆEVA SUPRUGA? Ne jede meso, zajedno planinare, a i ona voli aktivizam

Foto: Facebook

Jedna od osoba o kojoj se posljednjih dana najviše govori – svakako je Tomislav Tomašević. U prvom krugu lokalnih izbora ovaj je 39-godišnji Zagrepčanin dobio uvjerljivo najviše glasova te će se 30. svibnja za prvu fotelju Zagreba boriti s Miroslavom Škorom. Međutim, iza svakog uspješnog muškarca, kaže se, stoji žena – a evo tko je njegova.

Riječ je o samozatajnoj Ivi Mertić Tomašević, 40-godišnjoj instruktorici joge s diplomom iz komparativne književnosti i fonetike, a par će u srijedu proslaviti petu godišnjicu braka, piše Gloria.

Foto: Facebook

Iako o svome privatnom životu govore rijetko, na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije koje dokazuju kako dijele zajedničku strast prema aktivizmu, avanturama i planinarenju. Zajedno su, naime, obišli brojne svjetske vrhove.

Foto: Facebook

Inače, u video intervjuu za Zagreb.info Tomašević je uoči izbora otkrio i kako je njegova supruga vegeterijanka. Tom se načinu prehrane prilagodio i on, ali si jednom tjedno “izgušta” u ćevapima.

Foto: Facebook

“Ne idem baš po kafićima jer kavu baš ne pijem, ali baš imam jednu ćevabdžinicu, ona mi je… ‘ajmo reći i kvartovski birc u isto vrijeme. Luk, lepinja, kajmak, krumpirići, i to jednom tjedno jer obično jednom u tjedan dana jedem meso. Supruga je vegetarijanka, a ja meso jedem maksimalno dva puta tjedno i to su obično baš ćevapi’, otkrio nam je tada Tomašević i dodao kako ćevape radnim ranom zalije sokom, a vikendom se počasti i pivom.


Komentari