Tko je otac Janičinog djeteta i dalje je tajna: Partnera vješto skriva, a ovo su svi njezini bivši

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Bivša skijašica Janica Kostelić (41) postala je po drugi put majka, što znači da je njen prvi sin Oskar upravo postao stariji brat.

Širi se dinastija Kostelić: Janica je rodila drugo dijete, čestitke stižu sa svih strana

Tko je otac djeteta i dalje je strogo čuvana tajna, a jednako je tajnovit i njen općeniti ljubavni život.

1 euro = 7,53450 kuna

Janica se posljednjih godina povukla iz javnog života te svoje privatne detalje ne otkriva medijima, a da se zaljubila samo jednom javno priznala, i to prije više godina. Tada je govorila o roniocu Borisu Ivančiću.

Janica Kostelić i Boris Ivančić (Foto: Ronald Gorsic / Cropix)

Osvojio ju je glazbom

Prva osoba s kojom je bivša hrvatska skijašica hodala, a da je javnost za to znala, bio je meksički nogometaš Raul Palomares. Domaći mediji su otkrili da ga je upoznala na rehabilitaciji u Selcu 2003. godine.

“Oboje smo sportaši, pa smo imali mnogo tema za razgovor, a Janica, baš kao i ja, obožava r’n’b glazbu i rap.

(FOTO) Janica Kostelić komentirala skijanje Nataše Janjić: ‘I d*ek se kotrlja kad ga baciš’

Slušamo iste pjevače, a iznenadio sam se što ona tako tečno govori engleski i razumije čak i moj sleng”, rekao je davno Raul, s kojim je Janica brzo prekinula i zaljubila se u već spomenutog Borisa Ivančića. On se, tada je rekao, u nju zaljubio na prvi pogled.

“Nisam očekivao da će sve krenuti ovako. Upoznali smo se na jednoj večeri nakon regate u Crikvenici, gdje je ona bila počasna gošća. Bilo je to još u lipnju ove godine, već smo se tada intenzivno družili.

Janica s bratom i ocem (Foto: Dragan Matic/CROPIX)

Dugogodišnja veza s roniocem

Ona je trenirala na plaži ispred ronilačkog kluba u kojem sam ja bio instruktor i tako je krenulo. Upoznali smo se preko jedne naše zajedničke prijateljice, a Janica mi je odmah bila strašno simpa.

Bilo nam je ugodno zajedno u društvu, no na početku je to bilo tek dobro prijateljstvo. Onda je ona morala otići na trening negdje u Dalmaciju, no i dalje smo ostali u kontaktu preko telefona i SMS poruka”, ispričao je Boris 2005. godine.

Janica Kostelić zablistala ispred zgrade Vlade

“Janica i ja više nismo zajedno i to je to. Ostali smo prijatelji i više nemam što za reći”, izjavio je tada Ivančić. Živjeli su skupa u Rijeci gdje je bivša skijašica otvorila beauty salon 2007. i službeno rekla zbogom sportu. Činilo se da će par uskoro zasnovati i obitelj, ali su prekinuli.

Oskara rodila 2019. godine

Poslije Borisa je godinu i pol u vezi bila s Švicarcem Danielom Haimerleom, a navodno ih je spojio njegov posao u Međunarodnom skijaškom savezu.

Janica i partner Daniel Haimerl (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Početkom 2018. je procurila vijest da je Janica u vezi sa Zvonimirom Barišićem (38) u čijem je zagrljaju snimljena na zagrebačkom adventu u siječnju.

Sina Oskara je rodila na Novu Godinu, 1. siječnja 2019., i to carskim rezom u Petrovoj bolnici. Njen brat Ivica tada je rekao da je porođaj prošao u najboljem redu.