TKO JE MLADIĆ ZA KOJIM SU HRVATI POLUDJELI? Sin je slavnog domaćeg glumca, a kada je zapjevao nitko nije ostao ravnodušan

Foto: Dario Njavro za HRT

Nova sezona popularnog domaćeg showa ”Zvijezde pjevaju” počela je s emitiranjem ove subote.

Brojni su slavni parovi stali na pozornicu, no jedan se posebno istaknuo. Salve pohvala i komplimenata što od žirija, što od publike ne prestaju se slijevati prema glumcu Lovri Juragi i pjevaču Vjeki Ključariću. Oni su u prvoj epizodi nastupili s pjesmom ”Lovely Day” Billa Withersa i sve oduševili.

“Sreća je da su vas stavili posljednje. Da su vas stavili prve, ne znam kako bih s ocjenama. Imate sve karte u svojim rukama. Čestitke”, rekao im je Mario Battifiaca, a pohvalila ih je Danijela Martinović.

“Veliko ste osvježenje. Neću dužiti, a samo ću reći da sam fascinirana rasponom glasa. Nadamo se nekim velikim iznenađenjima”, komentirala je.

A mnogi su se nakon njegova nastupa zapitali tko je mladi Lovro koji nastupa s Vjekom. Ovaj 22-godišnji glumac jedna je od velikih nada domaće glumačke scene, što ni ne čudi jer gluma mu je u genima. Njegov je otac slavni glumac Slavko Juraga, a i brat Marko je također glumac.

Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Slavko Juraga glumio je u gotovo svim domaćim serijama, poput Kud puklo da puklo, Drugo ime ljubavi, Bitange i princeze, Villa Maria, Smogovci, Inspektor Vinko… Nanizao je u bogatoj glumačkoj karijeri i brojne filmove.

Lovro je student četvrte godine na Akademiji dramske umjetnosti, a već je sada nagrađivani glumac. Nagradu je osvorio ja ulogu u predstavi ”Don Juan” zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta.

A nije nastup u ”Zvijezde pjevaju” ni prvi put da se Lovro uhvatio mikrofona. Svoje je pjevačke sposobnosti on već ranije otkrio, pa je 2021. godine objavio i svoj prvi singl pod nazivom ”Oluja ljubavi”.


Komentari